Σελίδες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Πως να ψωνίσετε έξυπνα στις εκπτώσεις με συμβουλές by Chicates

Πώς να ψωνίσετε έξυπνα στις εκπτώσεις

Γεια σας κορίτσια, σας λείψαμε;;; Οι chiCATes επιστρέφουν με πολύ όρεξη για ψώνια!!! Ο λόγος; Μα φυσικά οι εκπτώσεις!!! ‘Ήρθε η στιγμή του Shopping therapy που όλες περιμέναμε! Οι αγορές την περίοδο αυτή είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση, γιατί οι προσφορές που γίνονται στα αγαπημένα μας είδη, είναι πλέον πολύ μεγάλες και πραγματικά συμφέρουσες! Και επειδή όλες λίγο πολύ, ξεφεύγουμε αυτήν την περίοδο ή και χανόμαστε μέσα στις τόσες επιλογές, σήμερα θα σας δώσουμε μερικά tips για το πώς να κάνετε έξυπνες αγορές μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων!
1. H προετοιμασία ξεκινάει από το σπίτι…
Πριν ξεχυθείτε στα μαγαζιά, ανοίξτε την ντουλάπα σας και δείτε το περιεχόμενό της. Έτσι θα δείτε τις ελλείψεις σας και θα θυμηθείτε τι χρειάζεστε, αποφεύγοντας τις περιττές αγορές ψωνίζοντας κάτι που ήδη έχετε! Επίσης ρίξτε μια ματιά στα ηλεκτρονικά καταστήματα, στα οποία οι προσφορές είναι ακόμα μεγαλύτερες!
2. Αποφύγετε να κάνετε ψώνια όταν…
Είστε εκνευρισμένες / μόλις πληρωθήκατε/ έχετε γιορτή γενέθλια και θέλετε να το κάψετε και άλλες παρόμοιες καταστάσεις! Είπαμε το shopping είναι θεραπεία, αλλά χρειάζεστε καθαρό μυαλό για να κάνετε συνειδητοποιημένες αγορές.
3. Αναγνωριστική βόλτα…
Φορέστε τα στρωτά παπουτσάκια σας και ετοιμαστείτε για μια αναγνωριστική βόλτα στις βιτρίνες των μαγαζιών. Οπλιστείτε με όρεξη και υπομονή ώστε να εντοπίσετε τα καταστήματα με τις μεγαλύτερες προσφορές και τις καλύτερες εκπτώσεις!
4. Δυο-δυο…
Πάρτε μαζί σας ένα άτομο που εμπιστεύεστε για τις αγορές σας, τη μαμά σας ή την κολλητή σας, που θα σας δώσει μια δεύτερη γνώμη όταν  τη χρειαστείτε. Καλές και οι συμβουλές από τις πωλήτριες, αλλά σαν τον δικό σου άνθρωπο, δεν έχει! Σημείωση:  Ο αγαπημένος σας, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή παρέας για τα ψώνια στα μαγαζιά και ειδικά την περίοδο των εκπτώσεων!   
5. Προσοχή, μην την πατήσετε!
Μην παρασύρεστε από τις μεγάλες εκπτώσεις σε κάποια είδη, τα οποία δε θέλετε πραγματικά και δε θα φοράγατε ποτέ! Επίσης δείξτε προσοχή στο φαινόμενο των fake εκπτώσεων, αν κάτι σας φαίνεται πολύ ακριβό, τσεκάρετε την τιμή του στο  internet ή ψάξτε για κάτι εναλλακτικό κάπου αλλού. Ακόμα προσέξτε μην αγοράσετε κάποιο ελαττωματικό ρούχο ή αξεσουάρ επειδή θα το βρείτε σε μεγάλη προσφορά. Το τελευταίο είναι κάτι που συνηθίζεται πολύ αυτή την περίοδο, για αυτό προσοχή!
6. Ώρα για δράση με all time classic!
Καλά είναι και τα trends αλλά μην αναλωθείτε στο να αγοράσετε πολλά, αρκεστείτε σε ένα δύο κομμάτια. Στις εκπτώσεις επενδύστε τα χρήματά σας σε κλασικά και διαχρονικά κομμάτια. Κλασικά διαχρονικά κομμάτια που φοράμε το καλοκαίρι είναι το μαύρο φόρεμα, η δερμάτινη τσάντα, ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, απλά  t-shirts, λευκό πουκάμισο/πουκαμίσα, ψάθινο καπέλο και τσάντα, λευκό/μπεζ παντελόνι τζιν σορτσάκια κα. Προτιμήστε τις ουδέτερες αποχρώσεις που είναι ευκολοφόρετες και τις απλές γραμμές.
7. Ρούχα για όλο τον χρόνο!
Αγοράστε έξυπνα, ρούχα και αξεσουάρ που θα φοράτε ξανά και ξανά όλες τις σεζόν όπως τα τζιν παντελόνια που θα βρείτε σε μεγάλες προσφορές αυτή την περίοδο, αθλητικά παπούτσια, φόρμες, t-shirts, γυαλιά ηλίου, πουκάμισα, σακάκια κα. Τα καλλυντικά προϊόντα επίσης που κοστίζουν ακριβά και σας είναι απαραίτητα, σπεύστε τώρα να τα αγοράσετε σε πιο οικονομικές τιμές.
8. Ρωτήστε για παλιά είδη
Αναζητήστε προσφορές σε κομμάτια προηγούμενης σεζόν. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι διαχρονικά και να τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές!
9. Ακολούθησε τις προτάσεις μας για τα φετινά trends που ακολουθούν! ;)
Οι chiCATes προτάσεις μας για έξυπνες αγορές στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις - τα trends που αγαπάμε και θεωρούμε must και διαχρονικά!

Evolution Vintage! Δαντέλα για ρομαντικές boho εμφανίσεις.
Τα λατρεύουμε και τα επιλέγουμε σταθερά τις τελευταίες σεζόν! Ο λόγος για τα ρούχα που έχουν λεπτομέρειες από δαντέλα ή παραπέμπουν σε πλεκτά, με τα οποία ολοκληρώνουμε άψογα το αγαπημένο μας bohemian style. Έτσι, είτε αυτό θα είναι Vintage Lace Boho Dress ή Lace Blouse ή και σορτς, η επιλογή σου θα είναι σίγουρα στιλάτη, υπέροχη και τι άλλο, BOHO!

Μinimal  μονόχρωμο φόρεμα!
Η τάση του minimal σημαίνει απλές γραμμές και ουδέτερα χρώματα. Κυρίαρχη τάση και για το χειμώνα που μας έρχεται και σίγουρα διαχρονική επιλογή! Το να αγοράσεις ένα φόρεμα σε nude απόχρωση, λευκό ή μαύρο θεωρούμε ότι αποτελεί μια σωστή κίνηση!
Maxi φόρεμα
Πρώτον ταιριάζει σε όλες! Δεύτερον το θέλεις το καλοκαίρι για να εντυπωσιάζεις με την εμφάνισή σου! Αν αγαπάς τα χρώματα και τα prints φέτος έχεις άπειρες επιλογές. Ωστόσο εμείς θα σου προτείνουμε το κλασικό μακρύ μαύρο φόρεμα με μια ωραία πλάτη, που πραγματικά θα έχεις για πάντα στην ντουλάπα σου χωρίς να το βαρεθείς ποτέ αν το συνδυάζεις με διαφορετικά αξεσουάρ κάθε φορά!
Pίγες
Το είδαμε παντού, σε κάθε ρούχο και αξεσουάρ και ίσως να το βαρεθήκαμε και λίγο. Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία, αυτό το trend είναι σαν να μην είχε φύγει ποτέ από τη μόδα καθώς αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του navy look που τόσο αγαπάμε το καλοκαίρι! Σίγουρα ένα ριγέ t-shirt αποτελεί μια ασφαλή και διαχρονική επιλογή που δεν θα μετανιώσεις!
Τζιν σορτσάκι
Υπάρχει καλοκαίρι που να έχεις περάσει χωρίς να το βάλεις; Από την παραλία μέχρι την βραδινή σου έξοδο, το τζιν σορτς σου σε έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση του – τι να φορέσω σήμερα. Φέτος θα σου προτείναμε να αγοράσεις αν δεν έχεις ήδη, ένα ψηλόμεσο vintage jean shorts γιατί από ότι φαίνεται αυτή η τάση ήρθε για να μείνει!  Μην ξεχάσεις να πάρεις ιδέες για το πώς θα το συνδυάσεις από το ποστ μας Πώς να φορέσετε το vintage ψηλόμεσο  σορτσάκισας.

Statement κολιέ
Τα μεγάλα, εντυπωσιακά κολιέ είναι μια μανία που μας έχει ξετρελάνει και σίγουρα θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα. Προσθέτουν ιδιαίτερη χάρη και κάνουν το ντύσιμό μας classy και ξεχωριστό!
Πλατφόρμες!
Οι πλατφόρμες φέτος έχουν κάνει θραύση από το χειμώνα και το καλοκαίρι αποτελούν στάνταρ επιλογή σε παπούτσι! Από προσωπική εμπειρία σας λέμε, ότι όποια πλατφόρμα και να έχουμε αγοράσει παλιότερα, τη φοράμε άνετα κάθε καλοκαίρι! Επενδύστε σε πλατφόρμες χωρίς ενδοιασμούς κορίτσια!
ΦΟΥΣΤΕΣ!!!!

Maxi/ pencil/ με δαντέλα σε κάθε γραμμή σχέδιο και χρώμα! Επιλογές αμέτρητες και πάντα κομψές! Συμβουλέψου και πάλι προηγούμενο ποστ από τις chicates για μοναδικές εμφανίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: