Σελίδες

ABOUT

Για να με καταλάβεις λίγο περισσότερο σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιήσω το κείμενο intro που έχω στην σελίδα μου στο facebook" Με έχουν χαρακτηρίσει : Σαλή , ζαβή, κουζουλή, ιδιόρρυθμη, παρορμητική, ξυνή, κυκλοθυμική υπερβολική, με στόμα νταλικιέρη και καρδιά μικρού παιδιού.Τι πιστεύω :α)έχεις πάρει μια γεύση για την αφεντιά μου β) έχουν δίκιο αλλά δεν φταίω εγώ κύριε εισαγγελεύ γ) διαβάζεις τα κείμενα ενός ανθρώπου που πάντα έκανε φροντιστήριο στο μάθημα της έκθεσης,έγραψε 10,50 στις πανελλαδικές του 2015 και φοίτησε σε σχολή δημοσιογραφίας και τώρα στην νηπιαγωγών. Όλα υπό την ευθύνη σου είναι.Καλώς ήρθες στον κόσμο της Φωτεινής Λιακάδας ".

Και reviews και κριτική και προτάσεις do & dont΄s και εμπειρίες μου αγοραστικές με κρυμμένη την ιδιότητα μου ως blogger θα διαβάσεις, και προσωπικές ιστορίες θα σε κρατήσουν αιώνια fan του μπλογκ μου, και θα μάθεις ξανά να αγαπάς την ζωή! τον εαυτό σου! πρώτα εσύ , θα διαπιστώσεις πως αξίζεις τα καλύτερα γιατί είσαι η Φωτεινή Λιακάδα της ζωής !

Λίγα στοιχεία για το λιακαδάκι

Ναι μια Φωτεινή Λιακάδα είναι μοναδική και αγαπά και φροντίζει τον εαυτό της, τους γύρω της και τον κόσμο.Μαζί γινόμαστε όμορφες σώμα και ψυχή. Εσύ και εγώ μέσα από το blog  μαθαίνουμε να χαμογελάμε.
Το προφίλ μου στο fb είναι Φωτεινή Βλάση.
Ελάτε να γνωριστούμε και να με ακολουθήσετε στον κόσμο της Φωτεινής Λιακάδας ακολουθώντας με σε funpage στο facebook και στο Instagram αλλά μπορείς να με στείλεις και email στο fvlasi@yahoo.gr :Δεν υπάρχουν σχόλια: