Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γυναικείοι κανόνες μάθε τους και κράτησε τους σαν ευαγγέλιο




Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμα της Μόνικας Μπελούτσι, να ανατριχιάζουν στη θέα της Ατζελίνας Τζολί.

Κάνεις λοιπόν λάθος, αν νομίζεις πως το παιχνίδι της αποπλάνησης των αρσενικών παίζεται μόνο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας το πιο στενό και κοντό φορεματάκι που υπάρχει ή βάζοντας το πιο μεθυστικό άρωμα.

Η σεξουαλικότητα δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα σκέψης. Δες παρακάτω πως θα εξωτερικεύσεις την έμφυτη γοητεία σου και μην απορήσεις με τις ουρές αντρών που θα πέφτουν στα πόδια σου. !

Κανόνας Πρώτος: ναι στο μυστήριο
Η συνηθισμένη γυναίκα: κάθεται στο μπαρ και μουρμουρίζει για όλους και όλα, από το πώς πάει η σχέση Μενεγάκη-Ματέο, μέχρι το πόσα παπούτσια διαθέτει η ντουλάπα σου.

Μέγα σφάλμα.Ο άντρας που σε συνοδεύει τα βρίσκει όλα αυτά βαρετά και σένα πολυλογού!

Η γυναικάρα: σαν άλλη σταρ του Χόλιγουντ, θα αρκεστεί σε λίγες κουβέντες κατά την διάρκεια του ραντεβού, χαμογελώντας γεμάτη μυστήριο. Δεν χρειάζεται άλλωστε να τα πεις όλα από την πρώτη στιγμή.

Κανόνας Δεύτερος: αυτοσεβασμός
Η συνηθισμένη γυναίκα: λέει ναι σε όλους, βοηθά τους πάντες βάζοντας στην άκρη τον εαυτό της. Αυτά τα συνεχή ''ναι'' μόνο κακό θα σου κάνουν.

Η γυναικάρα: σίγουρη για τον εαυτό της, θα είναι ευγενική γιατί αυτό την κάνει σέξι, αλλά δεν θα αφήσει και να την πατήσουν, γιατί θα καταντήσει γραφική.

Βγάλε την πινακίδα του θύματος από το μέτωπό σου και τήρησε τις αποστάσεις σου από όλους. Είπαμε να βοηθάς, αλλά η ζωή είναι μάχη και στη μάχη δεν θες να είσαι το πρώτο θύμα.

Κανόνας Τρίτος: όχι να σε πούνε κουτσομπόλα
Η συνηθισμένη γυναίκα: θα κουτσομπολεύει καθημερινά όλο τον κόσμο, χωρίς να χάνει καμία μεσημεριανή εκπομπή.

Η γυναικάρα: με το κουτσομπολιό ασχολούνται μόνο οι βαρετοί άνθρωποι. Οι άντρες ξενερώνουν με τις γυναίκες ''κουτσομπόλες''.

Δώσε βάσει στη δική σου ενδιαφέρουσα ζωή και άσε τους άλλους να σε σχολιάζουν για όσα κάνεις.

Κανόνας Τέταρτος: χαλαρά!
Η συνηθισμένη γυναίκα:ακολουθεί πάντα τους κανόνες, δεν χαλαρώνει .

Η γυναικάρα: είναι χαλαρή και έστω κι αν έχει χίλια πράγματα που πρέπει να κάνει, πάντα προηγείται γι' αυτήν η ηδονή, η δικιά της και του συντρόφου της.

Κανόνας Πέμπτος: για σένα νοιάσου και γυμνάσου
H συνηθισμένη γυναίκα: βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να αποφεύγει το γυμναστήριο.

Η γυναικάρα: έχει για ναό της το σώμα της και το λατρεύει,γυμνάζετε πολύ συχνά.

Είναι ώρα λοιπόν να μιμηθείς κι εσύ τη Μαντόνα και να ξεκινήσεις καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή.

Τίποτα δεν είναι άλλωστε πιο σεξουαλικό από ένα καλογυμνασμένο σώμα. Και εκτός από την αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει, θα μπορείς να κάνεις πράξη όλα εκείνα τα κόλπα που έμαθες στο σεξ.

Κανόνας Έκτος: ναι στην επαφή
Η συνηθισμένη γυναίκα: συνεχίζει να κοιτάζει με μανία τον υπολογιστή της ακόμα κι όταν συνομιλεί με συναδέλφους, ενώ πάντα διακόπτει τους πάντες.

Η γυναικάρα: δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε συνομιλητή της ξεχωριστά. Κάθε άνθρωπος θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιαυτό δώσε σημασία στην οπτική επαφή, στην δυναμική χειραψία και στον τρόπο που αγκαλιάζεις κάποιον.

Κανόνας Έβδομος: όχι στη ζήλεια
Η συνηθισμένη γυναίκα: ζηλεύει σε σημείο αηδίας τον αγαπημένο της, του κάνει σκηνές απείρου κάλους μπροστά σε τρίτους και βάζει στοίχημα άτι η κολλητή του αγαπημένου της θέλει να της τον φάει.

Η γυναικάρα: βάζει στην άκρη τις ανασφάλειες της και δημιουργεί μόνο ευτυχισμένες σχέσεις.

Δώσε αξία στον εαυτό σου σήμερα κιόλας. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους γυναίκες που να ξέρουν να σταθούν στα πόδια τους, ενώ και οι φίλοι σου ακόμα θα κουραστούν αν συνεχώς μεμψιμοιρείς για όλα.

Κανόνας Όγδοος: άσε τα δράματα
Η συνηθισμένη γυναίκα: κάνει σκηνές παντού, και κάθε εβδομάδα παθαίνει μία ψυχολογική κρίση.

Η γυναικάρα: αφήνει τα δράματα για τις ταινίες. Άσε την ηθοποιία και ζήσε την πραγματική ζωή. Οι σοφιστικέ γυναίκες , σέβονται τη φήμη τους και κρατούν τα ξεσπάσματά τους για τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Κανόνας Ένατος: κάνε το μειονέκτημα, πλεονέκτημα
Η συνηθισμένη γυναίκα: παραπονιέται για τη μεγάλη μύτη και τα στραβά της πόδια, ενώ καταριέται τη μοίρα της.

Η γυναικάρα: μετατρέπει το ελάττωμα της σε προτέρημα όπως η Μπιγιόνσε έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό να αγαπήσει τις τεράστιες καμπύλες της.

Αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μοναδική και δεν χρειάζεται ούτε να μιμηθείς ούτε να αντιγράψεις κάποια άλλη γυναίκα.

Κανόνας Δέκατος: βγες απ' το καβούκι σου
Η συνηθισμένη γυναίκα: τσακώνεται διαρκώς με τη μαμά της ή την πεθερά της, λέει άνοστα αστεία και είναι τόσο μπλεγμένη με την βολεμένη ζωούλα της που δεν ξέρει καν τι γίνεται στον κόσμο.

Η γυναικάρα: δείχνει ενδιαφέρον και για τους γύρω της εκτός από τον εαυτό της. Ένα απλό τηλέφωνο στην κολλητή ή την αδερφή σου για το πως πέρασε την μέρα της, μια έκπληξη στον αγαπημένο σου, θα σε κάνουν να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια, κι αυτός το ίδιο για σένα.

Κανόνας Ενδέκατος: μην παριστάνεις τη χαζή
Η συνηθισμένη γυναίκα: νομίζει ότι όταν φλερτάρει πρέπει να παριστάνει τη χαζογκόμενα, επειδή σε διαφορετική περίπτωση οι άντρες θα την θεωρούν φυτό.

Η γυναικάρα: δεν παριστάνει ποτέ τη χαζή γιατί πολύ απλά δεν είναι. Δεν είσαι πλέον στο σχολείο για να θεωρείσαι φυτό απλά και μόνο επειδή είσαι εξυπνότερη από το μέσο όρο.

Οι δυναμικές γυναίκες απολαμβάνουν τους καρπούς της μόρφωσής τους ( μεγάλα εισοδήματα), και δεν ντρέπονται να εκφράζουν την άποψή τους.

Κανόνας Δωδέκατος: μην χάνεις το χιούμορ σου
Η συνηθισμένη γυναίκα: παίρνει τα πάντα απελπιστικά σοβαρά και θεωρεί πως και οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Η γυναικάρα: ξέρει πως δεν είναι όλα ρόδινα αλλά τουλάχιστον δεν τα βάφει μαύρα. Το χιούμορ εμπνέει μια οικειότητα που σε κάνει ακαταμάχητη σε φίλους, εραστές, συγγενείς και συνεργάτες!


Πηγή Σελίδα facebook
Όμορφη στο σπίτι 
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=509794215766617&set=o.283044445061821&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: