Σελίδες

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η εταιρεία που αύξησε πωλήσεις και προσωπικό σε μια δύσκολη εποχή




Ναι ναι βρίσκω θετικές ειδήσεις σε μέρες δύσκολες!

Ναι θα σας το πω ! Ναι θα το ομολογήσω !

πηγή καλών ειδήσεων σήμερα το  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=223616&catid=6

Η εταιρεία αύξησε το προσωπικό της μέσα σε ένα δίμηνο κατά 17%...

Πρόκειται για την βιομηχανία αναψυκτικών ''Λουξ'' από την Πάτρα που κατέγραψε το δίμηνο Απριλίου- Μαίου του 2013, αύξηση στις πωλήσεις της κατά 2,1% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012. Σύμφωνα με το thebest.gr, στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα η Λουξ αύξησε τις θέσεις εργασίας κατά 17%.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εξαετίας το ύψος των επενδύσεων της εταιρείας ανήλθε στα 13,3 εκατ. ευρώ (από 2007-2012), οι οποίες έγιναν αποκλειστικά και μόνο με την χρήση ιδίων κεφαλαίων. Οι επενδύσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την έναρξη λειτουργίας τον Απρίλιο του 2009 της νέας βιομηχανικής μονάδας που βρίσκεται στο Αίγιο και αφορά την καθετοποιημένη παραγωγή της συσκευασίας P.E.Τ.

H Λουξ, εκτός από την διεύρυνση του εμπορικού της δικτύου στην Ελλάδα πραγματοποιεί εξαγωγές -σε μικρές προς το παρών ποσότητες- σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ελβετία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Καναδά, Παναμά και Κίνα, ενώ πρόσφατα η εταιρεία έχει στραφεί στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων, Ισραήλ και Ουκρανίας όπου η ζήτηση για εισαγόμενα προϊόντα είναι ιδιαίτερα μεγάλη.


πηγή http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=223616&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια: