Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αν είσαι 30 τότε αυτό σε ενδιαφέρει λιακαδίτσα μου !

Έκπτωση 10% στο καφέ και στο ποτό. Μείωση 20-25% στο ξενοδοχείο. Φθηνότερο εισιτήριο για το τρένο και το πλοίο. Οικονομικότερα βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα. Κι όλα αυτά για ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο για την περίοδο των εκπτώσεων. Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ηλικία σας για να επιτύχετε χαμηλότερες τιμές σε όλα.

«Διαβατήριο» για την εξασφάλιση των χαμηλότερων τιμών, είναι η έκδοση της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων». Κοστίζει 10 ευρώ  και ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο. Ισχύει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Βέβαια, σε τέτοια περίοδο, δεν σας ενδιαφέρει να κάνε shoppingστη Ρώμη και στο Παρίσι. Σίγουρα όμως, τα 10 ευρώ μπορείτε να τα «κερδίσετε» από τις εκπτώσεις που εξασφαλίζει η συγκεκριμένη κάρτα. Για παράδειγμα, πρόσφατα προστέθηκε γνωστή αλυσίδα κινηματογράφων στον κατάλογο των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν εκπτώσεις. Με την κάρτα, ο νέος μπορεί να εξασφαλίσει έκπτωση 1 ευρώ στο εισιτήριο. Δέκα έργα να δει σε ολόκληρο το χρόνο, θα πάρει πίσω τα 10 ευρώ της κάρτας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της κάρτας είναι ο νέος να μην έχει συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας του. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί στην ιστοσελίδα που έχει κατασκευάσει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το  Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις τρόποι υποβολής της αίτησης:
Διαδικασία απόκτησης της κάρτας
3 τρόποι:
•   Υποβολή της online αίτησης.
•    Αποστολή αίτησης με μία φωτογραφία ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ:
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΑΧΑΡΝΩΝ 417,  11143 ΑΘΗΝΑ
Για τους δύο παραπάνω τρόπους ο αιτών λαμβάνει, σε περίπου 15 ημέρες, ειδοποίηση από το ταχυδρομείο και εντός του χρονικού ορίου που αναφέρεται σε αυτήν, παραλαμβάνει την κάρτα πληρώνοντας 10 ευρώ. Σε περίπτωση που η κάρτα δεν παραληφθεί ο φορέας μας δεν θα προχωρά σε επαναποστολή της κάρτας εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.
•    Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και επί τόπου απόκτηση της κάρτας.
Έως και τις 26/7/2013 όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στα γραφεία για να εκδώσουν την κάρτα και όχι να υποβάλλουν την αίτηση online, η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων μας Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 9:00 έως 14:15 και Παρασκευή 9:00 έως 13:45.
Το «εργαλείο» με το οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που κάνουν εκπτώσεις στους νέους, μπορείτε να το βρείτε 
εδώ ακριβώς 
http://www.europeanyouthcard.gr/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=search&Itemid=0


πηγή
http://www.fpress.gr/agora/item/10857-eisai-30aris-des-pos-tha-exasfaliseis-ekptosi-sta-panta-gia-olo-to-hrono

Δεν υπάρχουν σχόλια: