Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Φάε Κεράσια λιακαδίτσα σε ομορφαίνουν





Φάε κεράσια και δες διαφορά στην υγεία σου


Κερασοθεραπεία

Top of FormBottom of Form


Στην φυσική υγιεινή, μονοδίαιτα σημαίνει να τρώει ο άρρωστος για ορισμένες μέρες μόνον ένα είδος φρούτου. Τα κεράσια επιδρούν για την επανάκτηση της υγείας, καθαρίζουν το αίμα και απαλλάσσουν το σώμα από τις επιβλαβείς τοξίνες που είναι υπεύθυνες για όλες σχεδόν τις μορφές της αρρώστιας. Βάσις της ασθένειας είναι το ακάθαρτο αίμα. Κι έχει φανερά αποδειχθεί πως ένας που έχει και διατηρεί το αίμα του καθαρό, μένει πάντα υγιής. Είναι αδύνατο να υφίσταται αρρώστεια σε σώμα που έχει αίμα αλκαλικό και ελεύθερο από ανθυγιεινά στοιχεία.Τα κεράσια, όταν τρώγονται ώριμα και απ” ευθείας από το δένδρο, μέσα σε λίγες μέρες ανανεώνουν κυριολεκτικά το αίμα.

Πώς να τρώγονται τα κεράσια
Για να έχει κανείς όσο μπορεί καλύτερα αποτελέσματα από την κερασοθεραπεία, πρέπει αρχικά να εξασφαλίσει ώριμα, καλά, φρέσκα κεράσια. Ένας καλός μέσος όρος είναι τρείς ως πέντε μέρες.

Στο διάστημα αυτό θα εφαρμόσει κανείς αυτά:
Θα τρώει τέσσερις ως πέντε φορές την ημέρα, αναλόγως με την όρεξι ή μάλλον με την πραγματική πείνα του καθενός. Κάθε φορά πρέπει να τρώει κανείς, χωρίς να βιάζεται, όσο γυρεύει η πείνα του και όχι η λαιμαργία του.Τα συμπτώματα της κερασοθεραπείας
Κατά την κερασοθεραπεία τα ούρα παρατηρούνται πορτοκαλί. Τούτο είναι ευχάριστο, γιατί φανερώνει ότι το σώμα απορρίπτει τα άλατα. Το συκώτι και τα νεφρά δουλεύουν ακατάπαυστα για το καθάρισμα του οργανισμού. Σε πολλούς παρουσιάζεται κι ευκοιλιότης, πράγμα πολύ ωφέλιμο, μ΄όλα που δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Τα κεράσια αναπτύσσοντας την διάρροια, δεν βλάπτουν το σώμα, παρά καθαρίζουν το πεπτικό σύστημα από την βρωμερή παλιά ύλη που είχε επικολλήσει στα τοιχώματα των εντέρων. Η διάρροια σταματά συνήθως αυτομάτως σε 2-3 μέρες, οπότε κανείς πρέπει να τρώει λιγότερο. Όταν όμως εξακολουθεί, μετριάζεται εύκολα μ΄ένα σκέτο κλύσμα που θα καθαρίσει το μεγάλο έντερο.

Με την κερασοθεραπεία συνήθως δεν διψά κανείς. Κι αυτό γιατί απλούστατα το σώμα του παίρνει όλο το νερό – έκτακτο, φυτικό νερό – από τα ίδια τα κεράσια.Τα αποτελέσματά της
Το αίμα καθαρίζεται, η αιμογλομπίνη και τα ερυθρά αιμοσφαίρια αυξάνονται κατά πολύ. Όλα τα όργανα τονώνονται. Η σωματική αντοχή ξανάρχεται και ο ανήφορος δεν κουράζει τώρα τα πριν αδύνατα γόνατα. Η πνευματική διαύγεια βελτιώνεται εξαιρετικά. Όσοι έχουν χρόνιαδυσκοιλιότητα, πονοκεφάλους, ρευματισμούς και αρθριτισμούς, ξαναβρίσκουν την υγεία τους. Ο κατάρρους και το άσθμα υποχωρούν.

Πηγή:

Πηγή: Φυσική υγιεινή
fysei.blogspot.gr
proionta-tis-fisis.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: