Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Περιποιήσου τα μαλλία σου με τις συμβουλές μας στο www.Ipen.gr

/http://www.ipen.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC/

Μυστικά για όμορφα μαλλιά !!!


Δημοσιεύτηκε από: ,
Της Φωτεινής Βλάση
malia 1.
Θέλετε και άλλα μυστικά ομορφιάς . Η συνεργάτης μας έψαξε και βρήκε απλούς και οικονομικούς τρόπους για να παραμείνετε όμορφη και να μην χάνετε ευρώ από τον μηνιαίο προυπολογισμό σας. Όμορφη στο σπίτι λοιπόν .
Θέλετε μαλλιά που να ισιώνουν εύκολα; Να η λύση!
Μπορούν τα μαλλιά σας να ισιώνουν ευκολότερα; Ναι, αρκεί να εμπιστευθείτε το μυστικό της Κλεοπάτρας.
Θέλετε μαλλιά που λάμπουν, είναι απαλά και ισιώνουν εύκολα; Ένα μπουκάλι γάλα θα σας σώσει. Το γάλα είναι ένα πολύ αποτελεσματικό ισιώνει τα μαλλιά.
Πριν λουστείτε ραντίστε τα μαλλιά σας με αρκετό γάλα. Αφήστε το να δράσει για είκοσι περίπου λεπτά χωρίς όμως να τα τυλίξετε με πετσέτα που μπορεί να απορροφήσει το γάλα.
Ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό και λουστείτε κανονικά. Θα διαπιστώσετε πως τα μαλλιά σας είναι πιο λεία και ίσια χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα με το σεσουάρ. Εύκολο;

Θες να κοιμάσαι ήσυχη αλλά δεν μπορείς να βρεις τι φταίει τον τελευταίο καιρό . Δεν To ξέρατε ότι ο τρόπος που κοιμάστε επηρεάζει επίσης τη ζωή και την υγεία των μαλλιών σας?
Ο ανήσυχος ύπνος μπορεί να προκαλέσει στα μαλλιά σπάσιμο της τρίχας!Οπότε αν τύχει να δείτε τις άκρες των μαλλιών να αδυνατίζουν και να σπάζουν, τότε είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε μια μαξιλαροθήκη σατέν που επιτρέπει στα μαλλιά σας να κινείται ομαλά προκαλώντας λιγότερη θραύση.
Επίσης, φροντίστε να χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά πριν πέσετε στο κρεβάτι. Θα πρέπει επίσης να αφαιρέστε απαλά όλες λαστιχάκια, ή κλιπ που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να ξεκουράζεσαι και μην ξεχνάς να συμπληρώνεις τις 8 απαραίτητες ώρες ύπνου.
Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους. Οι βαφές, το πιστολάκι και τα προϊόντα hair styling τα επιβαρύνουν. Για να τα προστατεύσετε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δώστε στα μαλλιά σας υγεία και λάμψη:
1. Χρησιμοποιείστε ένα serum για να αναδομήσετε την τρίχα. Ρωτήστε τον κομμωτή σας ποιο είναι κατάλληλο για τα δικά σας μαλλιά.
2. Χρησιμοποιείστε conditioner σε βρεγμένα μαλλιά σε μορφή σπρέι ή λοσιόν.
3. Λουστείτε ή τουλάχιστον ξεβγάλτε με κρύο νερό. Βοηθά στη διατήρηση της λάμψης των μαλλιών.
4. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας αφιερώστε λίγη ώρα ακόμα στο πιστολάκι. Βάλτε τον αέρα στο κρύο και συνεχίστε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Βοηθάει επίσης στη λάμψη των μαλλιών.
5. Κάντε τακτικά μάσκα θρέψης στα μαλλιά σας. Ζητήστε από το φαρμακείο να σας προμηθεύσει με την κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σας ή φτιάξτε μία μόνες σας στο σπίτι.


Είναι τόσο ωραία η αίσθηση και η μυρωδιά των μαλλιών μας όταν τα λούζουμε. Αν όμως τύχει να βγούμε το βράδυ και να βρεθούμε σε ένα περιβάλλον με καπνό τα μαλλιά μας μυρίζουν πολύ άσχημα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μυρίσουν ξανά όμορφα; Ένα πολύ απλό τρικ! Αρχικά πάρτε το πιστολάκι σας
και αφήστε το να «φυσήξει» τα μαλλιά σας με κρύο αέρα. Έπειτα βουρτσίστε τα μαλλιά σας και ψεκάστε λίγο από το άρωμα σας σε αυτά. Ξαναβουρτσίστε τα και είστε έτοιμη!

Πηγή https://www.facebook.com/pages/%CE%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/283044445061821?fref=ts


Δεν υπάρχουν σχόλια: