Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Διόρθωσε το ποδήλατο σου μάθε διάβασε



Νέα πρωτοβουλία που σου επιδιορθώνει δωρεάν το ποδήλατο σου !

Μόνο θετικές σκέψεις, ειδήσεις και πρωτοβουλίες θα προσπαθούμε να βρίσκουμε και να σας παρουσιάζουμε! Σε πείσμα των καιρών αντιστεκόμαστε και επιμένουμε σε χαμόγελο και μεις και οι συνεργάτες μας!

Μόνο τη «ζωή… ποδήλατο» δεν κάνει ο Christian Μανουσαρίδης, μηχανικός και ποδηλάτης του κινητού συνεργείου “CU Pop-Up Service Bike” στους λάτρεις των δυο τροχών! Ανεβαίνει πάνω στη σέλα, κάνει βόλτες μέσα στο κέντρο της Αθήνας ή τις κοντινές παραλίες και μαζί του ρυμουλκεί ένα «έξυπνο» κινητό συνεργείο που μπορεί να εξασφαλίσει δωρεάν service σε κάθε ποδήλατο του δρόμου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του CU της Vodafone που στηρίχθηκε στην ιδέα του “Restart” και μέχρι σήμερα έχει δεχθεί μια ζεστή «αγκαλιά» από τους ποδηλάτες, κυρίως της περιοχής του κέντρου.

Ρύθμιση των ταχυτήτων ή φρένων, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας ή ακόμα και ακτινολόγιση είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο κ. Μανουσαρίδης στους οδηγούς με ποδήλατα δρόμου, πίστας και cyclocross. Μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη, το κινητό συνεργείο θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο και θα εξυπηρετεί κάθε πιστό φίλο του ποδηλάτου. Άλλωστε, ο αριθμός τους έχει αυξηθεί τόσο μέσα στην πόλη… που τέτοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες για τους νέους, τα παιδιά αλλά και τους συνταξιούχους που κάνουν καθημερινά πετάλι!

Μέσα στο trailer έχουν τοποθετηθεί όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται για να διεξαχθεί ένα ανέξοδο mini service, ενώ σκοπός είναι να προσφερθούν συμβουλές για την οδήγηση ή την αναβάθμιση κάποιου ποδηλάτου. Με άλλα λόγια, η δράση δεν προσπαθεί μόνο να βοηθήσει τον οδηγό που του «χάλασε» η αλυσίδα, αλλά και έναν αρχάριο οδηγό που αναζητά λύσεις σε τεχνικά ζητήματα.

Το “CU Pop-Up Service Bike” έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο από το 48x17 Cycles, ώστε να μεταφέρει βαριά φορτία και μοιάζει σαν ένα trailer caravan των 50s, χάρη στις πινελιές του καλλιτέχνη Γιάννη Μουράβα. Βέβαια, πέρα από τις βόλτες που θα γίνονται μέσα στην Αθήνα, θα μπορείτε να το συναντήσετε, είτε σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες ή events, είτε σε αγώνες και συναυλίες. 

Για να βρείτε την τοποθεσία του κινητού συνεργείου, επισκεφτείτε το site: http://www.Vodafonecu.gr/cu-popup-bike.

Δεν υπάρχουν σχόλια: