Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η MAC λανσάρει σειρά εμπνευσμένη από τον Antonio Lopez

Το Cosmo.gr σε συνεργασία με το Savoirville.gr σου δίνει τα απαραίτητα στοιχεία για την κυκλοφορία που θα συζητηθεί.
Ο Antonio Lopez είναι ένας πάρα πολύ διάσημος fashion illustrator που μεσουράνησε την δεκαετία του ’70 και του ’80 μέχρι τον θάνατο του το 1987. Με συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά μόδας όπως Vogue, Harper’s Bazaar, Elle αλλά και με το New York Times θεωρείται ίνδαλμα στον χώρο της μόδας αφού η επιρροή της δουλειάς του είναι εμφανής ακόμη και σήμερα.

  Extra: το όνομα του είναι αυτό που ζητείται πιο συχνά στη βιβλιοθήκη του Fashion Institute of Technology στη Νεα Υόρκη από τους σπουδαστές, για να καταλάβεις για τι επιρροή μιλάω.
Η MAC λοιπόν με μια σειρά απο παλέτες για τα χείλη, τα μάτια και το πρόσωπο τιμάει τον μεγάλο καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας σχέδια του και στις συσκευασίες των προϊόντων καθώς και σε ειδικά τσαντάκια που θα κυκλοφορήσει. Όπως λέει ο James Gager : "Η σειρά που θα κυκλοφορήσει εμπνευσμένη από τον Antonio Lopez μας θυμίζει την εποχή της καλοπέρασης και της πολυτέλειας που αυτός συμβολίζει. Υπήρχε μια μαγεία στη δουλειά του που δεν έχει αποτυπωθεί στις μέρες μας και πιστεύω πως ο κόσμος έχει ανάγκη αυτή τη λάμψη, καθώς είναι δύσκολο να την δημιουργήσουμε στην εποχή μας".
Για την προώθηση της σειράς και την διαφημιστική καμπάνια επιστρατεύτηκαν οι Marisa Berenson, Jerry Hall και Pat Cleveland , τρία διάσημα top models της εποχής του Lopez και μούσες του, τις οποίες πολύ συχνά ο ίδιος ο καλλιτέχνης απεικόνιζε στα έργα του.
Η σειρά θα κυκλοφορήσει σε limited edition, πιο limited δε γίνεται αφού θα βρίσκεται στα καταστήματα μόνο για ένα μήνα (12 Σεπτεμβρίου- 10 Οκτωβρίου) οπότε καλά θα κάνεις να βιαστείς. Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν δες εδώ μια φωτογραφία preview και κάνε κουμάντα με τα οικονομικά σου, aka πιες ένα κοκτέιλ λιγότερο για να πάρεις μια παλέτα περισσότερη.


 
πηγή μας http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: