Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Το φενγκ σούι της ενέργειας

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή θα έχεις πει ότι ένας χώρος έχει θετική ή αρνητική ενέργεια. Εάν θέλεις ο δικός σου χώρος να εκπέμπει θετική ενέργεια, ζωντάνια και στιλ δες τις προτάσεις μας!

Ρομαντικό ύφος

Θέλεις να δώσεις ενέργεια σε ένα χώρο; Διάλεξε το ρομαντικό στιλ διακόσμησης.Ειδικά αν σου αρέσουν τα παλιά αντικείμενα ακόμη καλύτερα! Δαντελωτές κουρτίνες, αέρινες, παλιές λάμπες, βαθιές πολυθρόνες και ο χώρος αποκτά άλλη διάσταση!



Wall art

Τοποθέτησε ένα μεγάλο πανό ή έναν μεγάλο πίνακα με ανοιξιάτικο θέμα σε έναν τοίχο στο σαλόνι σου για να δώσεις διαφορετική ενέργεια στο χώρο!






Γωνιές με φυτά

Τα φυτά είναι πηγή ζωής κι ενέργειας! Καθώς ο καιρός ανοίγει είναι ευκαιρία να βάλεις μερικά σπίτι σου! Δημιούργησε μια όμορφη γωνιά κοντά σε ένα παράθυρο και τοποθέτησε μερικά πράσινα γλαστράκια ή και με λουλούδια


Λιλά χρώμα

Έχεις σαλόνι με μεγάλα παράθυρα και φως; Το λιλά χρώμα στους τοίχους θα του δώσει μια μοναδική ενέργεια και αύρα!



Διαφορετική ταπετσαρία!

Διακόσμησε το μπάνιο σου με μια διαφορετική και παιχνιδιάρικη ταπετσαρία για κάνεις αυτό το μέρος του σπιτιού να γεμίσει ζωντάνια και ενέργεια!

Φρέσκα λουλούδια

Τα φρέσκα λούλούδια στα βάζα σου είναι ένας μοναδικός τρόπος να δώσεις ανοιξιάτικο και χρωματιστό αέρα σε κάθε δωμάτιο!

Στόλισε μια συλλογή σου!

Έχεις μια μικρή συλλογή από όμορφα αντικείμενα; Κοχύλια, βάζα, κορνίζες, τοποθέτησε τη συλλογή σου σε ένα ψηλό σημείο του σαλονιού και δώσε ενέργεια στο χώρο σου!





Λουλουδιαστές κουρτίνες

Δώσε ανοιξιάτικη ενέργεια στο χώρο σου βάζοντας λουλουδιαστές κουρτίνες στην κουζίνα σου όπου μπορείς να τοποθετήσεις και μερικά φυτά για να στολίσεις το παράθυρό της.


πηγή tlife.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: