Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

8 επιτυχημένες γυναίκες που απολύθηκαν και ξεκίνησαν από την αρχή

Η Anna Wintour λέει ότι η απόλυση είναι μια πολύ εκπαιδευτική εμπειρία στη ζωή.
Γνωρίστε οκτώ γυναίκες (τις οποίες ξέρετε ήδη) που έχασαν την δουλειά τους, αλλά αυτό δεν τις σταμάτησε από το να ξαναρχίσουν από την αρχή και να συναντήσουν την επιτυχία.
Η Anna Wintour, διευθύντρια της Vogue, ξεκίνησε την καριέρα της ως junior fashion editor στο Harper's Bazaar. Μετά από εννέα μήνες απολύθηκε διότι οι ιδέες της ήταν ακραίες. Πολύ γρήγορα βρήκε δουλειά και σήμερα είναι ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει και συνεχίζει να επηρεάζει την μόδα, όσο κανένας άλλος.
"Προτείνω να φροντίσετε να απολυθείτε" είπε σε ομιλία της σε μαθητές που σπουδάζουν μόδα "είναι μια σπουδαία εκπαιδευτική εμπειρία".

J.K Rowling


Η συγγραφέας και πολυεκατομμυριούχος J.K Rowling σύμφωνα με το Business Insider απολύθηκε από την δουλειά της ως γραμματέας, διότι "ξόδευε" πολύ χρόνο στο να σκέφτεται και να μιλάει για ιδέες που αφορούσαν στην συγγραφή βιβλίων... Το πότε ακριβώς σκέφτηκε να γράψει τον "Harry Potter" δεν αναφέρει.

Oprah Winfrey


Η Oprah Winfrey απολύθηκε από την παρουσίαση ειδήσεων του Baltimore's WJZ-TV την 1η Απριλίου 1977 και λέει ότι τότε της είχε φανεί ως πρωταπριλιάτικο αστείο. Η επτά μηνών τηλεοπτική εκείνη καρέκλα της βασίλισσας της αμερικανικής tv, θεωρείται η πιο αποτυχημένη περίοδος της καριέρας της, αλλά μια πιο ώριμη και δυνατή Oprah Winfrey αναδύθηκε και κυνήγησε άλλους μεγαλύτερους στόχους στην τηλεόραση. "Πήγα πολύ νέα και άπειρη. Η Βαλτιμόρη με βοήθησε να ΄μεγαλώσω'", δηλώνει.

Kerry Washington


Η ηθοποιός που αγαπήσαμε στο "Django Unchained" και πρωταγωνίστρια της αμερικανικής επιτυχημένης σειράς "Scandal", Kerry Washington αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι πριν γίνει διάσημη το μόνο που απολάμβανε από την δουλιεά της ήταν αποτυχίες. "Πριν το Scandal' έκανα δύο άλλους 'πιλότους' εκπομπών. Με επέλεξαν, αλλά τελικά με απέλυσαν". Η Washington δήλωσε ακόμα στο Hollywood Reporter ότι αν ήξερε πώς θα άλλαζαν τα πράγματα σίγουρα θα έκλαιγε λιγότερο...

Felicity Huffman


  Η απεγνωσμένη νοικοκυρά Felicity Huffman με το Emmy (2005), την Χρυσή Σφαίρα (2006) και το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame δεν ήταν πολύ καλή για το"Thunder Alley" το 1993. Αν και το ABC αγόρασε την σειρά, την αντικατέστησε με την Diane Venora.

Kate Walsh


  Πριν από το "Grey's Anatomy" και το "Private Practice" η Kate Walsh απολύθηκε από το Burger King γιατί ο διευθυντής δεν την συμπάθησε καθόλου. Μετά χτυπούσε το κεφάλι του με τηγάνι...

Monica Potter


Η αμερικανίδα ηθοποιός Monica Potter και πρωταγωνίστρια της σειράς "Parenthood" δήλωσε όταν απολύθηκε από την σαπουνόπερα "The Young And The Restless": "όταν απολύεσαι, πρέπει να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ".

Sallie Krawcheck


H Sallie Krawcheck, από τις πιο ισχυρές γυναίκες της Wall Street απολύθηκε το 2011 από την προεδρεία της Bank of America. "Ήμουν ευγνώμων όταν απολύθηκα" δήλωσε, "πόσοι άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους και μετά είναι πρώτο θέμα στην 'The Wall Street Journal';".


πηγή μας http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: