Σελίδες

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Πύργος νερού μετατρέπεται σε ξενώνα σε επαρχιακή περιοχή της Αγγλίας

Πύργος νερού μετατρέπεται σε ξενώνα σε επαρχιακή περιοχή της Αγγλίας



Ένας πύργος νερού ο οποίος κατασκευάστηκε πριν 85 χρόνια ως ένα υδραγωγείο για να εξυπηρετήσει την κωμόπολη Thorpness στο Suffolk της Αγγλίας, μετατράπηκε σε έναν ξενώνα με …πρωινό για όσους επιζητούν μία απόδραση με θέα τους χαμηλούς λόφους της Αγγλίας.
Όταν ο πύργος άρχισε να χτίζεται πριν 85 χρόνια, οι κάτοικοι της Thorpness ανησυχούσαν ότι θα αλλοιώνονταν το φυσικό και παρθένο τοπίο τους. Έτσι βρήκαν την ιδέα να το χτίσουν ώστε να θυμίζει κάτι σαν ψηλό εξοχικό σπίτι. Με αυτό τον τρόπο που το χτίσανε βρέθηκε λύση στο πρόβλημά τους, έστω και προσωρινά.
Τελικά με το πέρασμα του χρόνου ο πύργος νερού έπαψε να είναι χρήσιμος και αφέθηκε σε μια μοίρα όπως και τόσα άλλα ξεπερασμένα κτίρια. Αλλά λόγω του ότι είχε γίνει μια τέτοιου είδους αρχιτεκτονική διάταξη που τραβούσε το ενδιαφέρον, βρέθηκε κάποιος πρόθυμος να τον αγοράσει και το εξόπλισε με παράθυρα, σκάλες και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Τώρα πλέον στέκεται στα 70 πόδια ύψος, ως ένα υπνοδωμάτιο με 5 κρεβάτια, 3 μπάνια και με πρωινό σερβίρισμα. Συζητιέται τα υπνοδωμάτια να γίνουν ακόμη περισσότερα.
No url attribute defined!
[inhabitat]



πηγή μας 

/http://www.ecotimes.gr/318/%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια: