Σελίδες

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Χιλάιδες παιχνίδα να εκτυπώσετε για το μικρό σας λιακαδάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

Χιλιάδες σελίδες με παιχνίδια για τύπωμα!

Είναι καλοκαίρι, τα παιδιά είναι σπίτι τις δύσκολες ώρες που ο ήλιος είναι επικίνδυνος και θέλετε να τους δώσετε την δυνατότητα να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό και ευχάριστο χωρίς να ανοίξετε απαραίτητα κάποια οθόνη.
Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια sites τα οποία περιέχουν χιλιάδες (στην κυριολεξία) σελίδες για τύπωμα για ζωγραφική ή παιχνίδι!
Το πρώτο site είναι το Sesame Corner του Parenting.com με εκατοντάδες σελίδες με παιχνίδια και ζωγραφική με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών της Sesame Street. Απλά επιλέξτε όποια σελίδα σας αρέσει και τυπώστε την!
 
Το δεύτερο site είναι το Krazydad.com στο οποίο θα βρείτε πάνω από 6.000 δωρέαν σελίδες για τύπωμα με παιχνίδια κάθε είδους. Ξεκινήστε από την κατηγορία Λαβύρινθοι που έχει τεράστια ποικιλία. Είναι ταξινομημένοι σε 5 κατηγορίες, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας, και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για πολλές πολλές ώρες! Κατεβάζετε τα pdf αρχεία, και μέσα στο καθένα θα βρείτε πάνω από 10 λαβύρινθους για εκτύπωση.
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μία από τις δικές μας αγαπημένες δραστηριότητες όταν ήμασταν παιδιά τις "τελίτσες"!
Για αρχή, επισκεφτείτε τα Raising our Kids, All Kids Network  και ABCteach στα οποία υπάρχει μία αρκετά πλούσια συλλογή. Στα δικά μας παιδιά στην ηλικία των 3-4 ετών οι τελίτσες (μέχρι 10 έως 20 νούμερα) βοήθησαν αρκετά για την εκμάθηση των αριθμών αλλά και σε πιο μεγάλες ηλικίες υπάρχουν τελίτσες που φτάνουν μέχρι το νούμερο 200 και με ζυγούς/μονούς αριθμούς που σίγουρα βοηθούν το παιδί να εξοικειωθεί και να εξασκηθεί με τους αριθμούς.
Αν έχετε κι εσείς να προτείνετε αντίστοιχα sites που έχετε ανακαλύψει, θα χαρούμε να μας αφήσετε μήνυμα στα σχόλια. Καλή διασκέδαση!
via 1 & 2
--- Μεταβείτε στην κεντρική σελίδα του Μικροί Μεγάλοι για να διαβάσετε δεκάδες άλλα posts από blogs και portals για γονείς. Καλή περιήγηση!

αυτό  και άλλα πολλά θα βρείτε στο http://mikroimegaloi.gr/blog/hiliades-selides-gia-tipoma

Δεν υπάρχουν σχόλια: