Σελίδες

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ετοιμάζονται τα αυτοκίνητα που δε θα κινούνται με βενζίνη αλλά με νερό!

Μία νέα τεχνολογική επανάσταση στο χώρο των αυτοκινήτων είναι πολύ κοντά διότι από το 2015 θα αρχίσουν να βγαίνουν στην αγορά τα πρώτα μοντέλα αυτοκινήτων που αντί για βενζίνη θα χρειάζονται μονάχα λίγες σταγόνες νερό!
Το αυτοκίνητο με νερό θα γεμίζει μερικές σταγόνες νερού σε 3 λεπτά, θα μπορεί να επιταχύνει μέχρι και 500 χιλιόμετρα την ώρα, δε θα μολύνει καθόλου το περιβάλλον, και θα είναι τελείως αθόρυβο. Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζουνε μοντέλα αυτοκινήτων με νερό όπως η Mercedes, η Nissan, η Toyota, και η General Motors.
Ετοιμάζονται τα αυτοκίνητα που δε θα κινούνται με βενζίνη αλλά με νερό! Ετοιμάζονται τα αυτοκίνητα που δε θα κινούνται με βενζίνη αλλά με νερό! Βέβαια αρχικά τα αυτοκίνητα με νερό θα είναι σίγουρα πανάκριβα και προσιτά μονάχα για τα πολύ υψηλά εισοδήματα. Ωστόσο όπως γίνεται με κάθε καινούργιο προϊόν στην αγορά, οι τιμές τους θα αρχίσουν να πέφτουν σταδιακά με τη δημιουργία καινούργιων μοντέλων ώστε το μέλλον πιθανόν να ανήκει σε αυτά με πολύ σημαντικές θετικές συνέπειες στο περιβάλλον ολόκληρου του πλανήτη.








  


 πηγή μας

/http://www.ecotimes.gr/3068/%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA/









Δεν υπάρχουν σχόλια: