Σελίδες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Οι τάσεις της νέας σεζόν όπως έδειξαν οι οίκοι στις καμπάνιες τους!

Balenciaga

Η νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga με τη δημιουργική κατεύθυνση του  Alexander Wang σε φωτογραφία από τον Steven Klein.


Balmain

Mε φόντο το πανέμορφο σκηνικό του Παρισιού, τα πρόσωπα του Balmain ποζάρουν φορώντας δημιουργίες με τις σιλουέτες της νέας σεζόν.






Burberry

Love is in the Air – Ο οίκος Burberry έχει ρομαντική διάθεση στη νέα του καμπάνια για το χειμώνα που έρχεται με  πρωταγωνίστρια τη Sienna Miller και το σύντροφο της Tom Sturridge σε μια φωτογράφιση από το Mario Testino.




Blugirl

Η φθινοπωρινή καμπάνια της Blugirl είναι σε νεανική διάθεση με πρωταγωνίστρια τη Jemma Baines να ποζάρει με looks εμπνευσμένα από "it girls" όπως η  Alexa Chung.




Fendi

Το location που επέλεξε  ο οίκος Fendi για τη φωτογράφιση της νέας του καμπάνιας είναι ταράτσες στη Ρώμη και η επιμέλεια ανήκει στον Creative Director του brand, Karl Lagerfeld.



Alexander McQueen

O οίκος Alexander McQueen διατηρεί τον απλό το ύφος της νέας του καμπάνιας και αφήνει τα ρούχα να μιλήσουν από μόνα τους με μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τον David Sims.








Dior

H Mariacarla Boscono ποζάρει για τη φθινοπωρινή καμπάνια του Dior σε ένα elegant περιβάλλον με μοντέρνο ντεκόρ και πολυτελή φωτισμό.




Saint Laurent

H Cara για τον  Saint Laurent – Το πρόσωπο της χειμερινής καμπάνιας Saint Laurent  είναι η Βρετανίδα It Girl και μοντέλο Cara Delevingne για μια σειρά φωτογραφιών από τον Creative Director του οίκου Hedi Slimane.



Gucci

To σκοτεινό look της Abbey Lee Kershaw στην νέα Gucci καμπάνια μας θυμίζει τη Rooney Mara στην ταινία “The Girl with the Dragon Tattoo” που συμπληρώνεται από δερμάτινα στοιχεία σε φθινοπωρινές αποχρώσεις και ένα sleek χτένισμα.



Givenchy

Για την άνοιξη του 2013 στην καμπάνια της Givenchy, ο Riccardo Tisci επέλεξε το μοντέλο Maricarla Boscono και την κόρη της  Marialucas. Τώρα για το φθινόπωρο του 2013, η ετικέτα επιστρατεύει μια άλλη fashion οικογένεια τη στυλίστρια-superstar Carine Roitfeld και την κόρη της Julia Restoin Roitfeld.

Lanvin

Η Βρετανίδα star Edie Campbell είναι το πρόσωπο του Lanvin για τη νέα σεζόν σε φωτογραφία από τον Steven Meisel.


Louis Vuitton

Η επιρροή της δεκαετίας των 30s είναι ξεκάθαρη στη συλλογή της Louis Vuitton για το φθινόπωρο.Η Gisele Bundchen, η Karen Elson, η Carolyn Murphy και η Isabeli Fontana φωτογραφήθηκαν από τον  Steven Meisel φορώντας γούνινα jackets και μεταξωτά φορέματα με κοντά κουρέματα της εποχής καθώς χαλαρώνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.





Miu Miu

Ο οίκος Miu Miu στη νέα του καμπάνια χρησιμοποίησε εννέα κορίτσια, στην άκρη μιας παραθαλάσσιας προβλήτας για τη δημιουργία μιας σειράς ατμοφαιρικών εικόνων.



Michael Kors

Escape from the City είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας του Michael Kors φωτογραφημένη στη Νέα Υόρκη από τον Mario Testino




Mulberry

Στην  καμπάνια του οίκου Mulberry, η Βρετανική μούσα Cara Delevingne, φωτογραφίζετι περικυκλωμένη από κουκουβάγιες σε ένα τοπίο που θυμίζει δάσος. Ποιός άλλος εκτός από τον Tim Walker θα μπορούσε να στήσει ένα τόσο μαγευτικό σκηνικό;






Oscar De La Renta

The Grand Glam είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας του Oscar de le Renta σε φωτογραφία του Norman Jean Roy που είναι γωστός για τις συνεργασίες του με το Vanity Fair και τη Αμερικανική Vogue.

Prada

H γυναίκα Prada ενσωματώνει τη σαγηνευτική φύση της φθινοπωρινής συλλογής σε μια φωτογράφιση από τον Steven Meisel.


Proenza Schouler

H Sasha Pivovarova φωτογραφήθηκε από τον David Sims μαζί με cockatoos σε κομψή και μοντέρνα αισθητική για τη φθινοπωρινή καμπάνια του οικου Proenza Schouler.


Roberto Cavalli

Oι Liu Wen, Liya Kebede και Iselin Steiro ντύνονται με γούνες, floral και animal prints και ποζάρουν στο φακό του Mario Testino  για τη χειμερινή καμπάνια Roberto Cavalli.


Valentino

Ζωγράφοι όπως ο Rembrandt και ο Johannes Vermeer αποτέλεσαν την έμπνευση της καμπάνιας του Valentino σε μια φωτογράφιση από το δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin



Versace

Rock και Glam – Η Kate Moss επιστρέφει σαν το πρόσωπο του οίκου Versace για τη φθινοπωρινή καμπάνια τ του για το φθινόπωρο του 2013 με τη ματιά των Mert & Marcus.



Chanel

Εμπνευσμένος από την Scottish επιρροή της Chanel Pre-Fall 2013 συλλογή,o ιστορικός οίκος μόδας αξιοποίησε την ηθοποιό Tilda Swinton για την καμπάνια της συλλογής. Πλούσια ταρτάν και περίτεχνες διακοσμητικές προσθήκες φέρουν μια νέα τροπή στη μεταβατική αυτή περίοδο.




Dolce&Gabbana

Η γυναίκα Dolce & Gabbana το φθινόπωρο φοράει τις χαρακτηριστικές δαντέλες του οίκου αλλά  και prints  με θρησκευτικά στοιχεία σε μια φωτογράφιση με την επιμέλεια του Domenico Dolce,


πηγή www.tlife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: