Σελίδες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Δεν άφηνε για χρόνια τον σύζυγό της να την δει γυμνή λόγω των κιλών της! Πως το ξεπέρασε




 Λέγεται Britanny Gibbons, έχει το blog Brittany, Herself και μέσα σε λίγες μέρες έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο χάρη στην εξομολόγησή της. Η ίδια, η οποία είναι και μητέρα τριών παιδιών, έγραψε στο blog της ότι για πολλά χρόνια απέφευγε να κάνει έρωτα με τον άντρα της αλλά και να τον αφήνει να τη βλέπει γυμνή,  γιατί είχε τεράστια θέματα με το σώμα της τα οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

Αργότερα, όμως, κι επειδή θεώρησε ότι αυτό που έκανε στο σύζυγό της που την λάτρευε ήταν πολύ άδικο, αποφάσισε να αλλάξει τακτική. 'Ετσι, συμφώνησε με τον σύζυγό της να κάνουν σεξ για έναν χρόνο κάθε βράδυ!

/


Κι ενώ τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο πολύ, σύντομα ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της, άριχσε να φωτογραφίζεται με μαγιό, να δείχνει το σώμα της και έγινε παράδειγμα προς μίμηση και ενθάρυνση πολλών εύσωμων γυναικών.

Σήμερα το blog της έχει τεράστια επισκεψιμότητα, ενώ ανεβάζει και βιντεάκια που μιλάει για τις νέες της συνήθειες από τότε που άρχισε να αγαπά και πάλι το σώμα της. Ένα από τα πιο πρόσφατα είναι και αυτό το βίντεο, στο οποίο η Brittany μας δείχνει την πρώτη φορά που πηγαίνει για αποτρίχωση στο μπικίνι!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2401055/Brittany-Gibbons-I-sex-day-year-Meet-insecure-mom-faced-fear.html


πηγή μας το www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: