Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θες να κάνεις τατουάζ



Το θέμα τατουάζ το γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά. Δεν είναι μόδα.
Πρέπει να προσέξεις τα 5 παρακάτω σημεία:
1 δεν είναι μόδα δεν είναι κάτι trendy
2 το μέρος και ο τεχνίτης που θα ζωγραφίσει στο δέρμα σου με μόνιμο τρόπο
3 βρες πρώτα το σχέδιο
4 το πρώτο σου φρόντισε να είναι μικρό 
5 μην κάνεις τατουάζ με την κολλητή ή το αμόρε μαζί 
 Το τατουάζ σου πρέπει να σε εκφράζει.Δεν είναι μόδα δεν είναι κάτι σε στυλ το φοράω και κερδίζω εντυπώσεις. Αν επιδιώκεις να κερδίσεις εντυπώσεις βρες ένα στυλίστα και ξεκίνα να συχνάσεις σε πιο μοδάτα μέρη.
Το τατουάζ σου είναι συ, είναι μέρος της ζωής σου και του σώματος σου.Φρόντισε λοιπόν να το κάνεις γιατί το θες γιατί θα είναι κάτι μόνιμο.
Ψάξε βρες ρώτα!Ναι κάνε τον αστυνόμο Σαίνη να βρεις τεχνίτη που να γνωρίζει την λέξη καθαριότητα και αποστείρωση εργαλείων.Δεν παίζουμε με θέματα υγείας.Μια μολυσμένη βελόνα μπορεί στην καλύτερη των περιπτώσεων να σε μολύνει μόνιμα με ηπατίτιδα τύπου c.
Ναι το τατουάζ δεν θα είναι μεγάλο σχέδιο το πρώτο σου. Θα πρέπει να συνηθίσεις την ιδέα του τατουάζ πρώτα. Ναι θα ψάξεις να βρεις το σχέδιο που θες και μετά θα κλείσεις το ραντεβού σου.Ναι πρέπει να κλείσεις ραντεβού. 
Είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει 3 ώρες!
Βρες σημείο του σώματος σου που δεν θα σε προδώσει με το πέρασμα του χρόνου για να το κάνεις.Απέφυγε κοιλιά μπράτσα λαιμό.Προτίμησε χέρι τον καρπό, πλάτη, γάμπα ή μηρό.Δεν θα σε προδώσουν με το πέρασμα του χρόνου.Δεν κινδυνεύουν να κρεμάσουν όπως μπράτσο ή κοιλίτσα.
Οχι δεν θα κάνεις παρέα με τον κολλητό σου ή το αμόρε σου τα ονόματα σας.Αύριο μεθαύριο δεν θα ξαναμιλήσετε-λέμε τώρα- γιατί να τρέχεις να κάνεις διορθωτικά τατουάζ σαν την Αγγελική Ηλιάδη;
 Βρες αυτό που σε εκφράζει και να είσαι σίγουρος και σίγουρη γιατί θες να το χαράξεις μόνιμα στο σώμα σου.Τα τατουάζ είναι λένε οι ινδιάνοι η ιστορία της ζωής του καθένος μας.


Tο κείμενο μου δημοσιεύτηκε και στο ηλεκτρονικό περιοδίκο ipen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: