Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς .






"Το σκηνικό της σημερινής μέρας, θύμιζε περισσότερο φθινόπωρο παρά καλοκαίρι. Η βροχή και ο συννεφιασμένος ουρανός προβλημάτισε την διάσημη περσόνα , η οποία μοιράσθηκε τις σκέψεις της με όσους την ακολουθύν στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. "Προσπαθώ να θυμηθώ ποιος έλεγε ότι φέτος θα έχουμε το πιο θερμό καλοκαίρι! Οχι τίποτα αλλο... Το βλέπω να μένουμε με τον καημό!".

Και προβληματίζομαι με το χέρι στην καρδιά καλέ μου φίλε.Ζούμε στην ίδια χώρα ή όχι;Το θέλουν και τα γράφουν; Τα γράφουν οι ίδιες ή μήπως έχουν άτομο που το πληρώνουν; 
Οχι μανίτσαμ δεν χρειάζεται να ξαναζήσουμε άλλο θερμό καλοκαίρι γιατί συ και κάθε περσόνα δεν μένετε κέντρο αθήνα σε διαμέρισμα χωρίς κλιματισμό.Οχι μανίτσαμ δεν χρειάζεται να το ξαναζήσουμε το πιο θερμό καλοκαίρι γιατί δεν έχω γκόμενο στο νοσοκομείο να με βάλει μέσα όταν πάθω το τσοκομπλόκο.
Οχι μανίτσαμ γιατί δεν θα με υιοθετήσεις στην μίνι έπαυλη σου για το καλοκαίρι να ξαπλώνουμε μαζί στο κλιματιζούμενο σαλονάκι σου και να πλατσουρίζουμε στην χλιδάτη πισίνα μας.
Αι βάλε καλέ μου μπάρμπαν μια από τις καλές παγωμένες μπύρες σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: