Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τα 4 σημάδια για να αντιληφθείς τι θα φας χυλόπιτα ή αστακομακαρονάδα .Εχει τα δίκια του.

Λέει το άρθρο που κυκλοφορεί σαν την παράνομη κίκα :
1. Τα σιγανά ποταμάκια να …προτιμάς. Σύμφωνα με έρευνα, όσες δεν μιλάνε πολύ στην παρέα είναι αυτές που …ξεδίνουν στο σεξ. Εμ, τόση ενέργεια να τη διοχετεύσουν κάπου.
2. Αν μια κοπέλα δεν είναι ντυμένη σέξι, μην την προσπεράσεις. Όσες είναι απλά ντυμένες χωρίς να θέλουν να προκαλούν είναι αυτές με τα κρυφά …χαρίσματα. Άσε που το αυτονόητο χαλάει το μυστήριο.
3. Ένταση στα μάτια. Υπάρχουν κάποιες που μόνο και μόνο με το βλέμμα ξέρεις ότι στο κρεβάτι θα είναι…δοτικές και με το παραπάνω. Το γνωστό “κάρφωμα” που λέμε.
4. Έχει παρατηρηθεί ότι οι επονομαζόμενες (και όχι άδικα) θεές που κυκλοφορούν είναι ξενέρωτες και αυτό, σύμφωνα με έρευνες αποδίδεται στο γεγονός ότι θεωρούν πως μόνο και μόνο η ομορφιά αρκεί για να είναι καλές στο σεξ.
Η ανάλυση του άρθρου αντιλαμβάνεστε πως είναι του κοτετσιού. 
Ομως η wannabe princess θα συμφωνήσει πως το ράσα δεν κάνουν το παπά. Τι σημαίνει αυτό;
Πως ναι ισχύει και είναι πραγματικότητα πως όλόι δίνουν σημασία στο ημιξεβράκωτο ξανθό πλάσματα με τα μεμεδάκια που σχεδόν ασφυκτυούν στον στηθόδεσμο τους.Ολοι όμως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων θα δώσουν σημασία σε κάτι πιο γήινο, πιο ανθρώπινο. Δηλαδή σε μια κοπέλα που φορά ρούχα ολόκληρα, δεν έχει ξεχάσει το εσώρουχο της στο σπίτι, και δεν είναι μια ακόμη ξανθιά.
Οι κλασικά όμορφοι άνθρωποι και πολύ περισσότερο οι γυναίκες έχουν ένα σημείο ανάπτυξης της προσωπικότητας τους ως σύνολο. Τι σημαίνει αυτό ;Μένουν στην ομορφιά τους.Δεν πάει παρακάτω. Δεν έχει μέλλον έχει μόνο παρόν με ε.π.ε. . 
Ακόμη και στο κρεβάτι δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να πουν : τυχερέ ξέρεις με ποια είσαι στο κρεβάτι; Με την πανέμορφη είσαι !προσκύνα το είδωλο.Ενώ λοιπόν όλα τα αγοράκια φτιάχνουν σενάρια του καλύτερου everbestsex τρώνε ένα σκέτο σουβλάκι. 
Μην παρεξηγηθώ για την ομορφιά.'Ολες είμαστε όμορφες αλλά αναφέρομαι στην ομορφιά τύπου της γνωστής Τζούλιας. 
Μάθετε λοιπόν να μην δίνετε έμφαση μόνο στο εξωτερικό περιτύλιγμα.Δώστε σημασία και σε εκείνο το καστανό κορίτσι που σας έχει φάει με τα μάτια του όλο το βράδυ.
Γίνετε πιο γενναίος και μιλήστε της αλλά προς θεού όχι με τις ατάκες του Στάθη Ψάλτη στις βιντεοκασέτες!
Ναι τα ήσυχα ποταμάκια ή η κοπέλα που σε κοιτάζει και σε φλερτάρει όλο το βράδυ ανόητε άντρα είναι φωτιά στο κρεβάτι.Ναι αυτή που είναι με το τζιν της και ενα tshirt θα σε απογειώσει όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά μπορεί να θες να την ξαναδείς!Ισως έτσι ξεκινήσει κάτι καλό,κάτι που να αξίζει και να ξεχωρίζει από τις χιλιάδες ε.π.ε. ! 













1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Είσαι τρελή αλλά σαγαπώ!!! Ενδιαφέρον ποστ... ;)