Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Μαθήματα ξένων γλωσσών με την βοήθεια της τεχνολογίας

Η τενχολογία είναι για μας. 


Η τεχνολογία μας βοηθά,το πιστέυω και μετά από δημοσιογραφική αναζήτηση βρήκα.


Τι βρήκα ;

Μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω υπολογιστή μέσω Skype.

Τα μαθήματα είναι για μικρούς και μεγάλους μαθητές .
 τι μου έμαθε το ρεπορτάζ μου ; 



Διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype για όλους όσοι θα ήθελαν να απολαύσουν τα προνόμια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Πλέον ο μαθητής είναι σε θέση  από τον δικό του χώρο να συνδέεται με τον καθηγητή του και να κάνει ένα εξίσου ποιοτικό μάθημα σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας, έχοντας μάλιστα σαφέστατα πλεονεκτήματα. 


Ποια είναι αυτά ; 

1. Η τιμή: Το κόστος βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο, καθώς αφαιρούνται τα έξοδα μετακίνησης.

2. Η άνεση:  Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet, Skype και webcam.

Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας , ο εκπαιδευτικός κι ο εκπαιδευόμενος συμμετέχει στο μάθημα από διαφορετικούς χώρους. Χρησιμοποιείται αμφίδρομη απευθείας μετάδοση ήχου – εικόνας και η επικοινωνία γίνεται σε πραγματικό χρόνο , ενώ με καλή οργάνωση, το υλικό του μαθήματος είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο σε αρχεία τύπου word ή pdf.Να τονίσουμε ότι με ένα απλό κλικ θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.( χρήση του Διαδικτύου ως εποπτικού και βοηθητικού μέσου διδασκαλίας.)







3. Η διασκέδαση:  Τα ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype , την πιο σύγχρονη κι ευρέως διαδεδομένη σε όλον τον κόσμο μέθοδο διδασκαλίας ,δίνουν άλλη μορφή στην διαδικασία της μάθησης.

Το μάθημα γίνεται πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό για τον μαθητή. Η ύλη πλέον δε διδάσκεται με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά κάλλιστα η γνώση μπορεί να επέλθει ακόμα και μέσα από το παιχνίδι .            ( Μπορείτε να παίζετε online εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία με τη σωστή καθοδήγηση του εκπαιδευτικού να μαθαίνετε παίζοντας! )




4. Η ευελιξία: Κι όλα αυτά ... χωρίς μετακινήσεις και στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού σας , κάνοντας το εξωσχολικό πρόγραμμα του μαθητή πιο ευέλικτο και πιο ξεκούραστο.
Μη χάνετε χρόνο! Ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα θα σας πείσει!

και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ; 
θα στείλετε 
εδώ 

Για περισσότερες πληροφορίες ,παρακαλώ στείλτε μου ένα mail στο : likelanguages@yahoo.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: