Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Κάντον λέει να σε ερωτευτεί με 6 τρόπους ...αμ τι λες ;


1. Να είσαι πάντα δίπλα του.
2. Να είσαι σπάνια και μοναδική.
3. Μη του στερήσεις ποτέ τους φίλους του.
4. Μην διστάσεις να του πεις ότι ένας άντρας σε φλέρταρε στο δρόμο ή σε σταμάτησε για να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού.
5. Μη σε θεωρήσει ποτέ δεδομένη.
6. Να τον κοιτάς στα μάτια. 
 
Πόσες φορές κάθεσαι και διαβάζεις παρόμοια άρθρα λιακαδίτσα ;
Και μετά ατελείωτα συμβούλια με τις κολλητές σου για την εφαρμογή τους και λοιπά σενάρια επιστημονικής φαντασίας ;
Συμβουλές λοιπόν για να σε ερωτευτεί λέει το κειμενάκι που έπαιξε σε πολλά δικτυακά μαγκαζίνο ή ιστιολόγια .
Πφ θα πω και  θα το αναλύσουμε μαζί με την λιακάδιος λογική . 
Να είσαι πάντα δίπλα του. 
Δεν χρειάζεται να γίνεις το κολαούζο του.Εχει την μάνουλα του γι αυτό τον ρόλο.Να παραμείενεις η γκόμενα του.Ναι να σαι δίπλα του με μέτρο.Εκεί που χρειάζεται.Οχι κάθε μέρα 247 που σημαίνει 24ώρες την εβδομάδα.
Εκτός αν έχει θέματα ανασφάλειας οπότε θα σε κυνηγά εκείνος να σαι κοντά του.Τότε ή θα ταιριάξετε ή θα φύγεις συ τρέχοντας.Παίζει τον ρόλο του και η απόσταση που έχετε.Αν εκείνος παράδειγμα είναι στρατιωτικός και στην Τρίπολη, αλλάζουν πολλά λόγω απόστασης και εσύ είσαι αθήνα.Τότε ναι τις ώρες που είστε μαζί δεν θα ξεκολλάτε. 

Να είσαι σπάνια και μοναδική.
Αν δεν είσαι για μένα να γίνεις.Δηλαδή να ξεχωρίσεις με τον τρόπο σου και να σαι πάντα κυρία.Με την σωστή έννοια της λέξης.Εκτός αν έχεις μπλέξει με επε .Τι σημαίνει αυτό;Να είναι εγκέφαλος περιορισμένης ευθύνης οπότε δύο τινά.Το πρώτο  θα σε λατρέψει γιατί είσαι κάτι όντως μοναδικό κάτι που μόνο σε ταινίες ή σε παραμύθια τυχόν έχει ακούσει.θα γίνεις το μπιμπελό του.Το δεύτερο τινόν θα ναι καταστροφικό για σένα γιατί θα πρέπει να γίνεις κ συ επε.΄Η παίζει και τρίτο σενάριο τύπου αμερικανική ταινία.Να μεταμορφώσεις τον επε σου σε ΑΕ. Καλό κουράγιο να ευχηθώ και καλού κακού γράψε και ένα σενάριο.Αν χωρίσεις θα σου μείνουν τα λεφτά και τα κόκκινα χαλία στο Αμέρικα.
Μην του στερήσεις ποτέ τους φίλους του.
Σε αυτό λιακαδίτσα επειδή μου το έχουν κάνει,μην το κάνεις.Μην τον καταπιέσεις,ΟΣΟ κάφροι και να είναι οι φίλοι του,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.Οπως λένε και οι σοφοί λαοί, μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν. 
Μην διστάσεις να του πεις ότι ένας άντρας σε φλέρταρε στο δρόμο ή σε σταμάτησε για να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού.
Εδώ σε θέλω κάβουρα.Και αν σου πει να πας αγάπη μου στο καλό και να μου στείλεις προσκλητήριο; Αν είναι ζηλιάρης και του ξυπνήσεις το πράσινο τέρας μέσα του; Και αρχίσει να σε ελέγχει,να σε παρακολουθεί,να ψάχνει τσάντες,κινητά και ακίνητα;Ναι τους κολακεύει να ξέρουν πως η γυναίκα τους αρέσει αλλά ως εκεί.Μετά για σκέψου πως θα σου φανεί εσένα λιακαδίτσα αν σου πει το ίδιο; Δεν θα σου ξυπνήσει το πράσινο τέρας;Θα γίνεις Μια μικρή κατίνα να την βρεις την πρόστυχη που τόλμησε να μπει αναμέσα σας; 
Μη σε θεωρήσει ποτέ δεδομένη.
Χρυσός κανόνας λιακαδίτσα.Ναι ποτέ να μην γίνεις το σιγουράκι με μέτρον. Μην αφήσεις να σε θεωρήσει δεδομένη.Θέλει τέχνη και μυαλό αυτό. Θέλει να σαι συνδιασμός Βουγιουκλάκη με Καρέζη και λίγο Λάσκαρη.Πως γίνεται αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο δικτυακό μάθημα.Συ μέχρι τότε μην μου κάνεις υπερβολές. 
Να τον κοιτάς στα μάτια.
Ναι να τον κοιτάς αλλά θέλει προσοχή.Μπορεί να σε περάσει για αλλήθωρη ή πως κάτι έχει το μάτι του.Δεν το θες αυτό.Μπορεί να σε παρεξηγήσει κοιτώντας σαν χάνος.Οχι δεν θα τον κοιτάξεις στα μάτια για να του πει θέλω μια νουγκατίνα ή πεινάω θέλεις να φάμε πίτσα;Θέλει τέχνη το σωστό φλερτ λιακαδίτσα.Βγες με μια φίλη σου που είναι γατόνι και "μανούλα" στο να σέρνει στο βρακί της τους άντρες.Αυτό μαθαίνεται, διδάσκεται.
Το να είσαι ο εαυτός σου πάνω από όλα απλά ή το έχεις ή δεν το έχεις.Και δεν μαθαίνεται,αποκτίεται και χτίζεται. 
Να σε ερωτευτεί γι αυτό που είσαι.
Αν δεν σε θέλει τότε γιατί να είσαι με κάποιον που δεν σε εκτιμά;  

 

 












Δεν υπάρχουν σχόλια: