Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Μάθε τα πάντα για το στυλ που θα φορεθεί πολύ Boho STyle

Boho-chic ονομάζεται η σύγχρονη τάση που χρησιμοποιεί το bohemian style (μποέμ) που αναπτύχθηκε στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα και συμπυκνώνει το απλό, flowy στυλ των χίπις με πολλά ethnic στοιχεία. 
Το κύριο χαρακτηριστικό του Boho style είναι τα άνετα ρούχα σε φαρδιά γραμμή δημιουργώντας πολλά επίπεδα και η αίσθηση της φυσικότητας σαν μην έχεις προσπαθήσει καθόλου για αυτή την εμφάνιση. Είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του look που ονομάζουμε «επιμελώς ατημέλητο».  
Πώς να αποκτήσετε Boho Style!
-Αναζητήστε maxi φούστες,φορέματα floral ή μονόχρωμα με πολλά επίπεδα ή και καφτάνια που να μην αγκαλιάζουν καθόλου το σώμα. Το Boho θεωρήθηκε sexy, αν και δεν αποκαλύπτει πολλά σημεία του γυναικείου κορμιού,ακριβώς επειδή τα κορίτσια που υιοθέτησαν αυτό το στυλ έμοιαζαν να μην νοιάζονται για τη μόδα αλλά για την έντονη ζωή. 
-Βρείτε φαρδιές παντελόνες με έντονα χρώματα και συνδυάστε τες με ethnic στοιχεία ή κρόσσια.
-Οι μπλούζες πρέπει να είναι επίσης φαρδιές με έντονο χαμόγελο ή one-shoulder με έντονα γεωμετρικά μοτίβα.
-Τα μακριά και φαρδιά πουκάμισα έχουν κι αυτά τη θέση τους σ'αυτό το στυλ συνδυασμένα με σορτς, παντελόνι καμπάνα ή με mini flowy φούστες.
-Η πιο απλή κίνηση για να μετατρέψεις το στυλ σου σε Boho είναι τα αξεσουάρ ακόμα κι αν φοράς ένα σκέτο μακρύ φόρεμα.Φορέστε ethnic κολιέ με αναφορές από Αφρική και Ινδία ή φορέστε πολλά χαλαρά βραχιόλια που παραπέμπουν σε  gypsy style. Πολύ μακριά σκουλαρίκια και layers είναι επίσης απαραίτητα γι' αυτό το στυλ. Βέβαια προσέξτε μην το παρακάνετε. Όπως τονίσαμε και παραπάνω αυτό το look βασίζεται στην υπερβολή της άνεσης και της ελευθερίας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δείχνει φορτωμένο.
-Όσο για τις τσάντες προτιμήστε μεγάλες με έντονα σχέδια ή με κρόσσια. Μπορείτε κιόλας να μετατρέψετε μια παλιά ανιαρή τσάντα σε μποέμικη προσθέτοντας της χάντρες και πούλιες ή απλά δέστε στο λουρί της ένα μαντήλι με animal prints. Ακόμα σας προτείνουμε για πιο casual συνδυασμό μια μικρή κλασσική τσάντα ταχυδρόμου.
-Τα παπούτσια πρέπει να είναι απλά,άνετα και σίγουρα όχι ψηλοτάκουνα. Για το καλοκαίρι η ιδανική λύση είναι τα παιχνιδιάρικα σανδάλια και οι χαμηλές πλατφόρμες για μια βραδινή εμφάνιση ενώ για άνοιξη και φθινόπωρο οι αγαπημένες μπαλαρίνες και τα χαμηλά μποτάκια.
-Ολοκληρώστε το στυλ σας με το κατάλληλο μακιγιάζ και μαλλιά. Αφήστε τα μαλλιά σας φυσικά ή δημιουργήστε ελαφριά σπασίματα γιατί τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο Boho chic από ανάλαφρα μαλλιά και φυσικό (ή και καθόλου βάψιμο). Αν θέλετε βέβαια να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ στα μαλλιά οι κορδέλες και τα μαντήλια είναι το νούμερο ένα trend.
Μην ξεχνάτε βέβαια ότι δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τα πάντα αλλά επιλέγουμε!! Ντυνόμαστε σύμφωνα με το τι μας πάει και στο σώμα αλλά και στην προσωπικότητα χωρίς να καταπιεζόμαστε από την μόδα.


Γιατί η μόδα είναι διασκέδαση!!!
αγαπημένο ιστιολόγιο και αγαπάμε να διαβάζουμε 
http://chicates.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: