Σελίδες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τι λάτρεψα αυτό το καλοκαίρι σε αντιηλιακά προσώπου







Την συγκεκριμένη εταιρία την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και επιλέγω πάντα αντιηλιακά καθαρά φαρμακευτικά και όχι τύπου garnier nivea και άλλα παρόμοια που για μένα είναι β κατηγορίας στην προστασία και στην ποιότητα .

Εδώ θα γίνω πιο αυστηρή στην ποιότητα που σου προσφέρουν τα αντιηλιακά τύπου πωλούνται μάρκετ και αγοράζω από φαρμακεία. 

Αλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας θα πω με ένα σοφό γνωμικό του λαού μας.
Δεν τα παίρνω από καμιά εταιρία .Το τονίζω και το διευκρινίζω.

Αντίθετα έχω ξοδέψει από την τσέπη μου σε ότι θα δείτε και θα διαβάσετε στα beautydiaries  μου ως Λιακαδάκι.

Προτιμώ να πιώ ένα καφέ λιγότερο έξω παρά να κάνω έκπτωση σε ποιότητα αντιηλιακού. Επιπλέον λόγος είναι η φωτοευαισθησία που έχω από το 1986 και έτσι από τότε χρησιμοποιώ μόνο φαρμακευτικά προιόντα για την αντιηλιακή προστασία μου .

Κρίση ξε- κρίση θα κάνω αλλού έκπτωση παρά στην ποιότητα των προιόντω αυτών. 

Μαύρισα σε όλο το σώμα και πρόσωπο με την προστασία των 50 και των 30 δεικτών αντίστοιχα.
Δεν έχασα σε τίποτα το σοκολατένιο μου χρώμα .

Αντίθετα με προστάτεψα και δεν κάηκα ούτε καν κοκκίνισα . 
Και πιστέψετε με κάθομαι με τις ώρες στην θάλασσα. 

Ναι η τιμή τους είναι ίσως τσουχτερή τα 17 ευρώ ή στα 22 ευρώ ...αλλά αν ψάξετε προσεκτικά θα βρείτε πολλά Online φαρμακεία που θα την αγοράσετε με τιμή προσφοράς και με δωρεάν μεταφορικά έξοδα .

Και τώρα βέβαια που έχουμε σεπτέμβρη και συνεχίζετα τα μπάνια σας θα σας προσφέρει κάλυψη και προστασία . 

Εχει εύκολο στόμιο χρήσης και έτσι δεν θα χαθεί ποσότητα με το  να πέσει στο χέρι σας περισσότερη ποσότητα που ίσως βρεί την τσάντα σας ή την σαγιονάρα σας.
Απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο με σωστές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις .

Ναι ίσως να ναι για λίγα λεπτά άσπρο το προσωπάκι σας που σημαίνει πως σε κάθε σωστό αντιηλιακό πρέπει να περιμένετε λίγο για να απορροφηθεί .

Μετά μπορείτε να βγείτε έξω ή να περάσετε μια διάφανη πούδρα το πρόσωπο σας και να πάτε την μεσημεριανή βόλτα σας ή ακόμη και στη δουλειά σας που μπορεί να εργάζεστε σε κάποιο beach bar .
Αν όχι θα σας προτείνω τον χαμηλότερο δείκτη προστασίας 25αρι δηλαδή .

Ναι και μέσα στην πόλη φοράμε το αντιηλιακό μας και μπορώ να σας πω πως υπάρχουν αντιηλιακά με χρώμα οπότε δεν θα χάσετε καθόλου χρόνο .

Την εταιρεία avenue θα σας την προτείνω όλη την γκάμα σε αντιηλιακά και για το παιδί σας .
Μην κάνετε τσιγκουνιές στην ποιότητα των προιόντων που βάζετε στο παιδικό δερματάκι του .

Στην καλύτερη των περιστάσεων να σας έχει μια ωραιότατη δερματίτιδα και κοκκινίλες και να αναρωτιέστε τι έχει.Τίποτα δεν θα έχει περισσότερο από τις επιπτώσεις των φτηνών αντιηλιακών .
Τώρα βέβαια που μιλάμε για  τιμές δεν έχουν πια ιδιαίτερη διαφορά τα των μάρκετ τύπου nivea garnier copertone carroten πωλούνται από 12 ευρώ και πάνω και τα καλά αντιηλιακά θα τα βρείτε περίπου στα 15 ή και 18 ή και 21 ευρώ το πιο ακριβό . Πιστέψε με δεν αξίζετε το καλύτερο με μια διαφορά 5 ευρώ ; Δηλαδή έναν καφέ έξω που πάνω κάτω κοστίζει 3 ή 4 ή 5 ή και 6 ευρώ!!!



Πάντα μιλάω προσωπικά και με μεγάλη εμπειρία και δοκιμές σε κάθε τι που κυκλοφορεί εκεί που λέγεται καλλυντικό .Ο λόγος που δεν απέκτησα ποτέ αυτοκίνητο είναι τα καλλυντικά που τόσο αγαπώ .


Ελπίζω να βοηθήσω με το κείμενο αυτό . 
Ναι στις εκπτώσεις κορίτσια αλλά μόνο σε ρούχο και παπούτσι .


ταπεινά δική σας το λιακαδάκι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: