Σελίδες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τι σου βρήκα λιακαδάκι ...24ωρο mini να τόσο δα mini πρόγραμμα για το προσωπάκι σου και την περιοποιήση του




Αναλυτικό πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας

Οι ειδικοί λένε πως το δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες μέσα στο 24ωρο ανάλογα πάντα με την ηλικία. Το να συγχρονίσεις το ρολόι του χρόνου με το ρολόι της ομορφιά παίζει τεράστιο ρόλο για να έχεις πάντα υπέροχο δέρμα.
Ακολουθεί ένα πρότυπο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας για λαμπερό δέρμα...

7 π.μ. : Πάνω απ’ όλα, αυτό που έχει ανάγκη το δέρμα σου το πρωί είναι να ενυδατωθεί οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την ομορφιά σου, είναι να πιεις αρκετό νερό καθώς χωρίς αυτό το δέρμα σου δεν μπορεί να είναι απαλό και βελούδινο.
7.30 π.μ. : Η λιπαρότητα που βλέπεις στο δέρμα σου το πρωί που ξυπνάς, πρέπει να εξαφανιστεί για να μπορέσει να ενεργήσει το προϊόν που θα απλώσεις επάνω του. Βρες το κατάλληλο προϊόν που θα μειώσει μια και καλή την λιπαρότητα.
8 π.μ: Η ώρα επιβάλλει ακόμη και τις φθινοπωρινές ημέρες με συννεφιά -που μπορεί να μην φαίνεται αλλά το δέρμα σου βομβαρδίζεται από τις ηλιακές ακτινοβολίες- να βάλεις αντηλιακή κρέμα, που είναι σίγουρα το καλύτερο αντιγηραντικό!
12 π.μ: Αυτή την ώρα ίσως δεις πως το δέρμα σου είναι πιο λιπαρό. Καλό είναι να απλώσεις λίγη πούδρα στη μύτη και το μέτωπο που έχουν την τάση να φαίνονται πιο λιπαρά.
1 μ.μ: Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για το δέρμα σου για να προφυλάσσεσαι από τις ασθένειες και η αλήθεια είναι πως αν παστώνεσαι στο αντηλιακό τότε δεν θα εισχωρήσει ποτέ στο δέρμα σου. Αν χρειαστείς πάρε συμπλήρωμα βιταμίνης D και είσαι τέλεια. Τώρα είναι η ώρα!
2 μ.μ.: Η κρέμα που άπλωσες το πρωί στο δέρμα σου σίγουρα έχει «φύγει» και έτσι τώρα ήρθε η ώρα να ανανεώσεις. Το μέικ-απ μαζί με αντηλιακή κρέμα είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να διαλέξεις γι’ αυτή την ώρα!
4 μ.μ.: Τώρα η θερμοκρασία του σώματος σου είναι ψηλότερη απ' ό,τι το πρωί, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αποφύγεις και τυχόν κοκκινίλες, είναι να δροσίσεις το πρόσωπό σου με νερό.
6 μ.μ.: Ο καθαρισμός είναι ένα βασικό κομμάτι για καθαρό δέρμα αλλά οι περισσότερες από εμάς το αφήνουμε για την τελευταία ώρα, πριν πέσουμε για ύπνο. Εσύ κάνε τη διαφορά και ξεβάψου μόλις γυρίσεις από τη δουλειά και θα δεις πόσο απαλή θα είναι η επιδερμίδα σου όταν πέσεις για ύπνο.
9.30 μ.μ.: Το δέρμα σου χάνει περίπου 25% νερού τη νύχτα. Καλό είναι πριν πέσεις για ύπνο να φροντίσεις να το ενυδατώσεις επιλέγοντας τα κατάλληλα συστατικά.
10 μ.μ: Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να χρησιμοποιήσεις τα αντιγηραντικά συστατικά προς όφελος σου όπως η ρετινόλη. Μια κρέμα νύχτας πλούσια σε ρετινόλη θα δώσει άλλη λάμψη στο πρόσωπο σου.

με άρεσε
το διάβασα στο newsbeast.gr

αν σου άρεσε και σένα και το βρίσκεις χρήσιμο ..απλά κοινοποιήσετο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: