Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

6 μάσκες θαυματουργές για τα μάτια σας μόνο





1. Μάσκα με λάδι καρύδας


Το λάδι καρύδας είναι πολύ ευεργετικό και αποτελεσματικό για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Τρίψτε μερικές σταγόνες λάδι καρύδας γύρω από τα μάτια. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αυτήν την θεραπεία στο σπίτι κάθε μέρα για να μειώσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. 

2. Μάσκα με αμυγδαλέλαιο και μέλι

Το αμυγδαλέλαιο βοηθά να εξασθενίσουν οι μαύροι κύκλοι και να μειώθούν οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Φτιάξτε ένα μείγμα από μέλι και αμυγδαλέλαιο και εφαρμόστε το κάθε βράδυ για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

3.Μάσκα ματιών με αγγούρι

Είναι ένας από τους καλύτερους παράγοντες λεύκανσης του δέρματος και βοηθά στην αφαίρεση των μαύρων κύκλων. Τα αγγούρια είναι επίσης δημοφιλής για τη μείωση του πρηξίματος και των σακουλών στα μάτια. Απλά, κόψτε φέτες αγγούρι και τοποθετήστε τε κάτω από το μάτι. 
Αυτό βοηθά να φωτίσουν οι μαύροι κύκλοι. Τα μάτια σας θα τα αισθανθείτε δροσερά, ενώ θα φύγουν γρήγορα οι σακούλες και το πρήξιμο. 
Το αγγούρι περιέχει υψηλές ποσότητες ασκορβικού οξέος και καφεϊκό οξύ, τα οποία βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του πρηξίματος και των σακουλών κάτω από τα μάτια

 4. Μάσκα ματιών από πατάτες

Πάρτε ένα κομμάτι πατάτας και βάλτε το στα βλέφαρα για 15-20 λεπτά. Οι πατάτες έχουν μια επίδραση ψύξης και μπορούν να φωτίσουν πραγματικά τους σκοτεινούς κύκλους κάτω από τα μάτια.. Επειδή οι ​​πατάτες έχουν στυπτικές ιδιότητες , μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση κατακράτησης του νερού γύρω από τα μάτια.

5. Μάσκα με γάλα σε σκόνη 

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη και ανακατέψτε το με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι για να φτιάξετε τη μάσκα,και να την εφαρμόσετε στα μάτια. Αφήστε τη να στεγνώσει για 15-20 λεπτά κσι πείτε αντίο στις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. 

6. Μάσκα ματιών με φακελάκια τσαγιού

Το πράσινο και το μαύρο τσάι καθώς και τα βότανα, όπως το χαμομήλι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια σας και τη μείωση του πρηξίματος των ματιών.Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τα φακελάκια τσαγιού στο ψυγείο για 5 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια βάζετε το σακουλάκι πάνω από τα μάτια σας για 10-15 λεπτά. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες που θα μειώσει το πρήξιμο, τις σακούλες, αλλά και την αποκατάσταση των σκουρόχρωμων κηλίδων κάτω από τα μάτια.



http://www.neadiatrofis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: