Σελίδες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πάντα για Διάσημη χωρίστρα και τι σου ταιριάζει Λιακαδάκι τελικά ;







Η κατάλληλη επιλογή ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Ανακαλύψτε ποια είναι η κατάλληλη χωρίστρα που σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Αν το πρόσωπό σας έχει μακρόστενο σχήμα, γυρίστε τη φράντζα σας στο πλάι, γιατί έτσι θα δείχνει το μέτωπό σας μικρότερο.

Αν έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου, τότε μπορείτε να κάνετε τη χωρίστρα σας στη μέση, διότι αυτόματα θα αναδειχθούν οι γωνίες του προσώπου σας.

Αν πάλι το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο κάντε μία διαγώνια χωρίστρα η οποία έχει την τάση να μαλακώνει αισθητά τις έντονες γωνίες.





 το διάβασα στο newsbeast.gr

το επόμενο το βρήκα και το διάβασα στο
http://www.dynamikhgynaika.gr/


Πολλά από τα γυναικεία χτενίσματα περιλαμβάνουν χωρίστρα ή φράντζα. Ορισμένα από τα χτενίσματα αυτά είναι ωραία επειδή είναι μη συμμετρικά και για αυτό έχουν τη χωρίστρα από τη δεξιά ή από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Άλλα πάλι χτενίσματα είναι ωραία για τον αντίθετο ακριβώς λόγο δηλαδή επειδή είναι συμμετρικά. Όπως καταλαβαίνετε, η πλευρά του κεφαλιού στην οποία η κάθε γυναίκα θα διαλέξει να κάνει τη χωρίστρα στα μαλλιά της είναι ένα εντελώς υποκειμενικό γεγονός. Παρόλα αυτά θα λέγαμε ότι σε μερικές γυναίκες ταιριάζει πολύ περισσότερο η χωρίστρα να είναι από την αριστερή πλευρά ενώ άλλες μπορούν να κολακεύουν περισσότερο αν κάνουν τη χωρίστρα από τα δεξιά. Επίσης υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που θα λέγαμε ότι δείχνουν ποιο όμορφες όταν επιλέξουν ένα συμμετρικό κούρεμα με τη χωρίστρα στη μέση. Αλήθεια .... εσύ σε ποια πλευρά του κεφαλιού σου ταιριάζει καλύτερα να κάνεις τη χωρίστρα; Για να μάθεις δεν έχεις παρά να απαντήσεις το παρακάτω κουίζ που δημιουργήσαμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα.

χωρίστρα
φώτο:patriziasoliani
Πριν πάμε όμως στο κουίζ, καλό είναι να αναφέρουμε ορισμένα πράγματα για τις χωρίστρες στα μαλλιά. Η κάθε πλευρά που επιλέγουμε να κάνουμε χωρίστρα τα μαλλιά μας έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο όσο αφορά την εμφάνισή μας όσο και αυτά που φανερώνει για τον χαρακτήρα μας. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικότερα τι είναι αυτό που υποδηλώνει η πλευρά που έχουμε επιλέξει να κάνουμε χωρίστρα τα μαλλιά μας.


χωρίστρα,αριστερά
φώτο:.ღ. K I R I N .ღ. - 麒麟 -
Χωρίστρα από την αριστερή πλευρά
Η χωρίστρα από την αριστερή πλευρά είναι ένα ασύμμετρο είδος κουρέματος που επιλέγουν και πολλοί άντρες σήμερα ωστόσο όσον αφορά τους άντρες θα λέγαμε ότι ήταν πιο δημοφιλές  στις δεκαετίες του 80. Όσο αφορά τις γυναίκες, θα λέγαμε ότι η χωρίστρα από την αριστερή πλευρά δείχνει γυναίκες αποφασιστικές, με άποψη και γούστο. Ωστόσο θα λέγαμε ότι πολλές φορές μπορεί να διστάζουν να κάνουν τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η χωρίστρα από αριστερά συνδέεται περισσότερο με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τις λεκτικές, τις αναλυτικές και τις λογικές νοητικές διεργασίες του ανθρώπου. Η ομιλία, η γραφή, η μαθηματική σκέψη και η γραμματική είναι μερικά από τα προσόντα που έχουν οι γυναίκες που κάνουν τη χωρίστρα τους στα αριστερά.
χωρίστρα,μέση
Χωρίστρα στη μέση
Η χωρίστρα στη μέση περιλαμβάνεται σε πολλά είδη χτενισμάτων. Οι γυναίκες που κάνουν τα μαλλιά τους στη μέση θεωρούνται ότι είναι αρκετά ισορροπημένες τόσο όσο αφορά την ψυχολογική τους κατάσταση, όσο αφορά και τον τρόπο σκέψης τους. Γενικά θα λέγαμε ότι οι γυναίκες που κάνουν τη χωρίστρα στη μέση τους αρέσει η απόλυτη συμμετρία και δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην τελειότητα με αποτέλεσμα αυτό πολλές φορές να λειτουργεί εναντίον τους. Επίσης είναι αρκετά απαιτητικές τόσο από τον εαυτό τους όσο και από τους ανθρώπους που τις περιβάλλουν. Τέλος θα λέγαμε ότι οι γυναίκες με χωρίστρα στη μέση, κατά κανόνα έχουν αναλυτικό τρόπο σκέψης ωστόσο ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν και αρκετά δημιουργικές όσον αφορά τον καλλιτεχνικό τομέα.
χωρίστρα,δεξιά
φώτο:Alvena Weezles
Χωρίστρα από την δεξιά πλευρά
Οι άντρες που επιλέγουν να κάνουν τη χωρίστρα από την δεξιά πλευρά θα λέγαμε ότι δεν είναι και τόσο πολύ. Όσο αφορά τις γυναίκες, θα λέγαμε ότι είναι περισσότερες σε σχέση με τους άντρες ωστόσο και αυτές αποτελούν μειοψηφία. Οι γυναίκες που κάνουν τη χωρίστρα τους δεξιά είναι αρκετά συναισθηματικές, ενώ έχουν έφεση σε ότι έχει να κάνει με τις τέχνες. Πολλές φορές μπορεί να δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις που περιλαμβάνουν διλήμματα ωστόσο θα λέγαμε ότι μπορούν να γίνουν αρκετά μαχητικές αν χρειαστεί. Λέγεται ότι η χωρίστρα στα δεξιά σχετίζεται με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αντίληψη του χώρου, της οπτικής μνήμης, της επικοινωνίας, της δημιουργίας και της καλλιτεχνίας. Οι γυναίκες με χωρίστρα στα δεξιά έχουν ανεπτυγμένη και την αίσθηση του χιούμορ για αυτό και είναι αρκετά ευχάριστες στην παρέα.
Κουίζ: Σε ποια πλευρά σου ταιριάζει η χωρίστρα;
Μπορεί να έχεις την χωρίστρα στη μέση, από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά, ωστόσο μπορεί να μην είναι η "σωστή πλευρά"  που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν θέλεις να μάθεις σε ποια πλευρά σου ταιριάζει καλύτερα να κάνεις τη χωρίστρα στα μαλλιά σου δεν έχεις παρά να απαντήσεις σε αυτό το κουίζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: