Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ολόσωμη φόρμα και πως θα την φορέσεις σωστά

Ολόσωμη φόρμα: Φόρεσέ την ανάλογα με το σωματότυπό σου

Οι chiCATes υποδέχονται το φθινόπωρο με ένα από τα μεγαλύτερα trends- τα  JUMPSUITS!!! Οι ολόσωμες φόρμες είναι must! Το καλοκαίρι που μας πέρασε, έγιναν πραγματικά ανάρπαστες ενώ τις συναντάμε και σε όλες τις φθινοπωρινές κολεξιόν των σχεδιαστών αλλά και των αγαπημένων μας καταστημάτων! Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα άκρως θηλυκό ρούχο, που αγκαλιάζει άψογα το γυναικείο σώμα, καλύπτοντας τις ατέλειες. Το καλό είναι ότι φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, βγάζοντάς σε από τη δύσκολη θέση «του τι να βάλω σήμερα» ενώ συνδυασμένη με τα σωστά αξεσουάρ μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ κομψό και stylish look!
Διαλέξτε ολόσωμη φόρμα ανάλογα με τον σωματότυπό σας.
Γενικά όπως είπαμε, είναι ένα εύκολο ρούχο που αναδεικνύει τη σιλουέτα μας, ειδικά οι strapless ολόσωμες φόρμες ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ενώ σημαντική θέση στις προτιμήσεις μας έχουν επίσης αυτές με το βαθύ V ντεκολτέ. Αν ωστόσο θέλετε να βρείτε μια ολόσωμη φόρμα που να ταιριάζει απόλυτα σε εσάς, δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και επιλέξτε ανάλογα:
Γυναίκες με πλούσιο στήθος: Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, μπορείτε να επιλέξετε φόρμες φαρδιές στη μέση. Για να τονίσετε τη μέση σας και να μακρύνετε τη σιλουέτα σας πρόσθεστε μία ζώνη!
Γυναίκες με κοιλίτσα: Σε εσάς, ταιριάζουν οι φόρμες τύπου μπουφάν, οι οποίες είναι φαρδιές και έχουν λάστιχο στην περιοχή της λεκάνης, έτσι ώστε να απομακρύνουν το βλέμμα από το συγκεκριμένο σημείο και να κάνουν τα πόδια να δείχνουν μακρύτερα.
Έντονες καμπύλες στην περιφέρεια: Αν ανήκετε στην κατηγορία με σώμα τύπου αχλάδι, επιλέξτε μία φόρμα που δεν κολλάει στην περιοχή των γλουτών, αλλά τονίζει τη μέση σας, δηλαδή κάτι σε στυλ παντελόνας ή σαλβαριού.
Oλόσωμες φόρμες της σεζόν Fall 2013:
Jumpsuit Marc από Marc Jacobs με wild print and και έντονα χρώματα από NYC Fall 2013 Fashion Week
Μαύρη φόρμα με λάστιχο στη μέση ZARA
Φόρμα Bershka με έθνικ στάμπες


Περισσότερες ιδέες για στιλάτες εμφανίσεις με ολόσωμες φόρμες:
πηγή μας το υπέροχο και πάντα ενημερώμενο ιστιολόγιο 
http://chicates.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: