Σελίδες

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ας γνωρίσουμε την Βασιλική . Γυναίκα Λιακάδα και ξέρει σωστά και με αγάπη τα μυστικά της διατροφής!

Πρώτα θα γνωρίσουμε την Βασιλική που θα μας ενημερώνει σωστά για την διατροφή μας ...άλλωστε είναι το αντικείμενο της!!

Η Παπαδοπούλου Βασιλική, είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολόγίας Α.Τ.Ε.Ι.Θ.. τηλ. για ραντεβού 2310918393



Έχει εξειδικευθεί και εκπαιδευθεί στις διατροφικές διαταραχές (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) του ΚΕΑΔΔ, (σε συνεργασία και υπο την πλήρη εποπτεία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED).



Έχει εξειδικευθεί στην άνοια και την Τρίτη ηλικία, σε ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην εταιρία Alzheimer ,απο όπου και απέκτησε, δίπλωμα εξειδίκευσης.



Η πρακτική της άσκηση έγινε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Με την επαφή της στις κλινικές του νοσοκομείου και την πολύτιμη βοήθεια των διαιτολόγων του τμήματος, διδάχθηκε τις αρχές διατροφής διαφόρων παθολογικών καταστάσεων.


Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στους χώρους τις αισθητικής και του αδυνατίσματος, από όπου αποκόμισε εμπειρίες για την καταγραφή – ανάλυση διαιτολογίων, σε παιδιά, αλλά και ενήλικες. Παρακολούθησε και συνεχίζει να παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια με θέμα την διατροφική υγεία των ατόμων σε κάθε κατηγορία.



Αποτελεί μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Τεχνολόγων Διατροφής, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, του «Διατροφή», του Συνδέσμου Θηλασμού La Leche League Ελλάδος, του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, και ενεργό μέλος του IBFAN (International Brest Feeding). Ασκεί επίσης τον ιερό θεσμό του εθελοντισμού σε διάφορους συλλόγους και συνδέσμους. κ.α.



Από το 2008, εργάζεται ως ιδιώτης διαιτολόγος. Η εμπειρία της περιλαμβάνει διαχείριση και έλεγχο βάρους σε παιδιά, ενήλικες, εγκυμοσύνη, θηλασμό, αθλούμενους, αλλά και σε παθολογικές καταστάσεις. Ακόμα ασχολείται και με διατροφικές διαταραχές.



 Από το 2011, είναι συγγραφέας- εκδότρια. Έχει εκδώσει 3 τίτλους βιβλίων με θέμα την διατροφή και το παιδί. Ασχολήθηκε και ασχολείται με το παιδί και το θηλασμό. Από το 2011, πραγματοποιεί μαθήματα σε μεγάλους παιδικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη, με θέμα  τη διατροφή.



Διατηρεί δική της ιστοσελίδα: www.Diatrofi-diaita.gr, ενώ θα τη βρείτε να αρθρογραφεί επι σειρά ετών τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο.



Θα την βρείτε επίσης και στην ομάδα του FB 

2 σχόλια:

nikol είπε...

Καλώς σε βρίσκω Λιακαδίτσα μου .
Αυτό το άρθρο μου άρεσε πολύ καθώς και οι πληροφορίες για την Βασιλική Παπαδοπούλου . Ευχαριστούμε για τα πλήρη στοιχεία που μας έδωσες , εφ΄όσον ενδιαφέρομαι για την παιδική παχυσαρκία.
Καλή συνέχεια!

Φωτεινή Βλάση είπε...

Ναι με έκανε την τιμή να συνεργαστούμε με πολύτιμες συμβουλές της !
Είναι αξιόλογος άνθρωπος και εξαιρετική ως διατροφολόγος!