Σελίδες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ας γνωρίσουμε τα Mastic Spa

 Ας τα γνωρίσουμε αξίζει !



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=467906186639663&set=a.368321506598132.84676.161799967250288&typ
πατώντας πάνω στον σύνδεσμο θα συνδεθείτε άμεσα με την σελίδα της εταιρείας στο Facebook

BIO-ECO MASTIC : πιστοποιημένα βιο-οικο καλλυντικά

Το Mastic Spa, πρωτοπόροι στην εφαρμογή και την ανάδειξη των μοναδικών δράσεων της Μαστίχας Χίου στην κοσμετολόγια, δημιούργησαν μια μοναδική σειρά πιστοποιημένων βιο-οικολογικών καλλιντικών τα bio-eco mastic.

Τα bio-eco mastic βασίζονται σε αγνές φυσικές συνταγές με εξειδικευμένες δράσεις (ακμή, ξηροδερμία, κ.λπ.) αλλά και γενικότερης περιποίησης προσώπου και σώματος.

Στα καλλυντικά bio-eco mastic χρησιμοποιούνται φυσικά συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

Επίσης τα προϊόντα της σειράς είναι απαλλαγμένα από χημικά ή συνθετικά συντηρητικά και συστατικά όπως parabens, peg, mineral oils, προπυλεογλυκάλες, ισοδιαζολίνες, κ.λ.π.



μοναδικές συνθέσεις bio-eco mastic

Η σειρά βιο-οικο καλλυντικών bio-eco mastic είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών στα εργαστήριά μας. Όλες οι συνταγές είναι πιστοποιημένες και εγκεκριμένες από τον ιταλικό Οργανισμό ICEA χαρίζοντας υψηλή αποτελεσματικότητα μετά από κάθε χρήση τους.

Οι σειρές είναι βασισμένες στον συνδυασμό μαστίχας με βιολογικό μέλι και βανίλια, δύο συστατικά πολύ γνωστά από την αρχαιότητα για την κοσμετολογική τους δράση.

Ο συνδυασμός της μαστίχας, του μαστιχέλαιου με το μέλι και την βανίλια, αλλά και με βιολογικά εκχυλίσματα και βιολογικά αιθέρια έλαια, χαρίζουν μοναδικές λύσεις υγείας και ομορφιάς, φυτικής δράσης και αποτελεσματικότητας μετά από κάθε χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: