Σελίδες

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Πάρος ο ιερέας που στειρώνει τα ζώα που φροτίνζει ..επιτέλους καλά νέα!


Ναι υπάρχουν και καλά νέα !!

Ναι θα σας παραθέσω άμεσα τα καλά νέα από το ιστιολόγιο
http://www.zoosos.gr/article/4386/paros-o-iereas-steironei-tis-adespotes-psipsines-pou-phrodizei


Πάρος: Ο ιερέας στειρώνει τις αδέσποτες ψιψίνες που φροντίζει

 

Ο παπά Στέλιος, που ζει στην Πάρο, και ιερουργεί στην Εκατονταπυλιανή φροντίζει παράλληλα και μια γατοαποικία στην περιοχή πίσω από το νεκροταφείο της Παροικιάς. Αυτός ο ιερέας αποφάσισε σταδιακά και με δικά του έξοδα να στειρώσει τις ψιψίνες, ώστε να περιορίσει έτσι τη γέννηση περισσότερων αδέσποτων αιλουροειδών αλλά και για να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στις ήδη υπάρχουσες, αφού ένα από τα πλεονεκτήματα της στείρωσης είναι και η μακροζωία του θηλυκού, αφού δεν εξαντλείται από τις αλλεπάλληλες γέννες.
Η πράξη αυτή του παπά Στέλιου είναι μια ζωντανή απόδειξη του ότι η Εκκλησία απαρτίζεται και από φωτισμένους ανθρώπους, που δεν είναι κατά των στειρώσεων, όπως κάποιοι ισχυρίζονται.

οι φωτογραφίες είναι από το ρεπορτάζ του μπλογκ
http://www.zoosos.gr/article/4386/paros-o-iereas-steironei-tis-adespotes-psipsines-pou-phrodizei Ο ιερέας διευκρινίζει ότι η Εκκλησία δεν είναι κατά των στειρώσεων των ζώων και καταδικάζει απερίφραστα την εγκατάλειψη και την κακοποίηση καθώς ο Χριστός, όπως τονίζει: «μας δίδαξε το σεβασμό απέναντι σε όλα τα πλάσματα του Θεού».

 Την έγνοια και τη μέριμνα που δείχνει ο παπά Στέλιος για τα οικόσιτα αιλουροειδή δηλαδή τις παριανές ψιψίνες έφερε στη δημοσιότητα η Γωγώ Ραγκούση μέσω του http://pariancats.blogspot.gr το οποίο προωθεί την αγάπη για τα ζώα και ειδικά για τις τόσο παρεξηγημένες γάτες.

 γεια σου βρε λεβέντη πάτερ θα πει ταπεινά και σεμνά το λιακαδάκι !! είσαι ωραίος!

http://www.zoosos.gr/article/4386/paros-o-iereas-steironei-tis-adespotes-psipsines-pou-phrodizei 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: