Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Φυσικό ελιξήριο υγείας και νεότητας

Φυσικό "ελιξίριο υγείας και νεότητας"!
Μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε το ελιξίριο υγείας και νεότητας, από φυτικά υλικά που είναι πολύ αποτελεσματικό.
Ιδιότητες 
Το τρώμε καθημερινά, πρωί μεσημέρι και βράδυ από 1 κουταλιά της σούπας, ίσως πίνοντας λίγο νερό μετά γιατί είναι καυτερό. Θεραπεύει σχεδόν τα πάντα, ανανεώνει τον οργανισμό, εξαφανίζει την κατάθλιψη, την οστεοπόρωση[πολύ ισχυρό]. Σε μερικούς μήνες δημιουργεί στο σώμα πλήρη αναδόμηση. Είναι αφροδισιακό, καταπολεμά απόλυτα τις μολύνσεις και άλλα πολλά…..
Υλικά
-1 φακελάκι τζίντζερ σε σκόνη [μπαχαρικό] 200γρ
-1 βαζάκι μέλι 1/2 κιλό περίπου
Το τσάι το πίνουμε όσο είμαστε άρρωστοι, και προληπτικά κάποιες φορές για να πάρουμε δύναμη, ή να καθαρίσει ο οργανισμός μας, αναλόγως με τις ανάγκες μας.
Δημιουργία ελιξιρίου
Ζεσταίνουμε πολύ ελαφρά το μέλι προσθέτοντας 2-3 κουταλιές νερό μέχρι να λιώσει, ρίχνουμε μέσα την σκόνη τζίντζερ, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν. Το αφήνουμε να κρυώσει, το διατηρούμε εκτός ψυγείου και το τρώμε καθημερινά Αν θέλουμε φτιάχνουμε μεγαλύτερη ποσότητα πολλαπλασιάζοντας τα υλικά αναλόγως.
fytokomia.gr
proionta-tis-fisis.info
 πηγή www.newsitamea.gr
Την οικογένεια Ρότσιλντ την συνοδεύει πολύ χρήμα, πολλές ιστορίες για το πώς αποκτήθηκε αυτό και δεκάδες αναφορές που αγγίζουν τα όρια του θρύλου. Οι μεγιστάνες του παγκόσμιου χρηματιστηριακού και τραπεζικού συστήματος είναι μια δυναστεία που από τον 18ο αιώνα προκαλεί, ιντριγκάρει και διχάζει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από ένα prive party σε μια από τις επαύλεις τους, που έγινε το 1972... Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: