Τόκιο: Εστιατόριο σερβίρει… χώμα!
Όσο περισσότερη… βρομιά τόσο το καλύτερο, αφού αυτή αποτελεί βασικό
συστατικό των γκουρμέ πιάτων που σερβίρει στους ενθουσιώδεις πελάτες
του.
Βέβαια, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε είδος ρύπους, αλλά ένα ειδικό μαύρο χώμα, το Tochigi Prefecture, που είναι πλήρως ελεγμένο για την ασφάλειά του, ενώ αποτελεί εδώδιμο υλικό με τη… βούλα του διάσημου σεφ στη χώρα, του κυρίου Toshio Tanabe, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με ένα πιάτο στο οποίο πρωταγωνιστούσε το εν λόγω… χώμα!
Βέβαια, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε είδος ρύπους, αλλά ένα ειδικό μαύρο χώμα, το Tochigi Prefecture, που είναι πλήρως ελεγμένο για την ασφάλειά του, ενώ αποτελεί εδώδιμο υλικό με τη… βούλα του διάσημου σεφ στη χώρα, του κυρίου Toshio Tanabe, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με ένα πιάτο στο οποίο πρωταγωνιστούσε το εν λόγω… χώμα!
Αυτό του έδωσε την ιδέα να εντάξει… βρόμικα πιάτα στο μενού του, τα οποία κέρδισαν αμέσως την προτίμηση του κοινού.
Έτσι ο κατάλογος περιλαμβάνει «Βρόμικο Ριζότο», «Βρόμικη Σούπα», «Σαλάτα με βρόμικο ντρέσινγκ», αλλά και «Βρόμικο Παγωτό».
http://www.florinamad.gr/2013/08/blog-post_4287.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου