Σελίδες

Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Τόκιο : εστιατόριο σερβίρει ...χώμα!

Στο εστιατόριο "Quittez Ne Pas", που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ειδικεύεται στη γαλλική κουζίνα, ένα είναι το ζητούμενο: 
Όσο περισσότερη… βρομιά τόσο το καλύτερο, αφού αυτή αποτελεί βασικό συστατικό των γκουρμέ πιάτων που σερβίρει στους ενθουσιώδεις πελάτες του.

Βέβαια, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε είδος ρύπους, αλλά ένα ειδικό μαύρο χώμα, το Tochigi Prefecture, που είναι πλήρως ελεγμένο για την ασφάλειά του, ενώ αποτελεί εδώδιμο υλικό με τη… βούλα του διάσημου σεφ στη χώρα, του κυρίου Toshio Tanabe, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με ένα πιάτο στο οποίο πρωταγωνιστούσε το εν λόγω… χώμα!Αυτό του έδωσε την ιδέα να εντάξει… βρόμικα πιάτα στο μενού του, τα οποία κέρδισαν αμέσως την προτίμηση του κοινού. 
Έτσι ο κατάλογος περιλαμβάνει «Βρόμικο Ριζότο», «Βρόμικη Σούπα», «Σαλάτα με βρόμικο ντρέσινγκ», αλλά και «Βρόμικο Παγωτό». 
Ένα πλήρες γεύμα με μπόλικη… βρόμα κοστίζει μόλις 100 δολάρια, ενώ οι κριτικές που έχουν λάβει τα εδέσματα κάθε άλλο παρά… βρόμικες είναι.
Πηγή. perierga.gr
  http://www.florinamad.gr/2013/08/blog-post_4287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: