Σελίδες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πράσινος Αποτοξινωτικός χυμός

Μετά το τσίκνισμα, η αποτοξίνωση είναι αναγκαία

Όλοι λίγο πολύ το παρακάναμε χθες. Κατανοητό. Μια μέρα το χρόνο τσικνίζουμε. Ψητά κρέατα, λίπη, πατάτες τηγανιτές, dips, πίτες λαδωμένες, γλυκά. Οι θερμίδες που λάβαμε χθες ισοδυναμούν με αυτές που θα έπρεπε να πάρουμε για δύο μέρες. Μην αγχώνεστε όμως! Η ζωή είναι για να απολαμβάνουμε και κάποια πράγματα. Εξάλλου, μετά από την Τσικνοπέμπτη ακολουθεί ένα παρασκευοσαββατοκύριακο, στο οποίο μπορείτε να προσέξετε λιγάκι παραπάνω.
Εμείς εντοπίσαμε για εσάς τον απόλυτο πράσινο χυμό για αποτοξίνωση. Θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να αποβάλει όλες τις χθεσινές τοξίνες και θα του δώσει την ενέργεια που χρειάζεται για καύση θερμίδων και λίπους.

Υλικά:
1 ¼ κούπας (310 ml) φυσικό χυμό ανανά
Χυμό από ¼ λεμόνι
Φρέσκα φύλλα σπανάκι
¼ κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τριμμένο τζίντζερ

Εκτέλεση:
Ρίξτε το χυμό φρέσκου ανανά και λεμονιού στο μπλέντερ. Διαλέξτε μερικά πράσινα φρέσκα φύλλα από το σπανάκι και ρίξτε τα μαζί με το τζίντζερ στο μπλέντερ. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Τόσο απλά είναι έτοιμο!

Ο απόλυτος χυμός για αποτοξίνωση έτοιμος μέσα σε λίγα λεπτά. Και μην ξεχνάτε είναι δροσιστικός και γεμάτος βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και ένζυμα. Καλή απόλαυση!

Πηγή: http://www.queen.gr/YGEIA-FITNESS/DIATROFH-DIAITES/item/70620-o-teleios-prasinos-hymos-i-apolyti-syntagi-apotoxinosis-meta-tin-tsiknopempti#ixzz2N30UsJBf

Δεν υπάρχουν σχόλια: