- Υλικά
- 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα λεβάντα
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- φρέσκο χυμό λεμονιού
- νερό
- Προετοιμασία:
- Για να κάνουμε το σιρόπι λεβάντας, βράζουμε 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα λεβάντα με 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό,για 5 λεπτά Στραγγίζουμε και το αποθηκεύουμε σε ένα μπουκάλι
- Στη συνέχεια, βράζουμε ίσες ποσότητες ζάχαρης και νερού (δηλαδή, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 φλιτζάνι νερό) για να φτιάξουμε ένα απλό σιρόπι.
- Για να κάνετε την Λεμονάδα, συνδυάζουμε ένα μέρος απλό σιρόπι,και ένα μέρος φρέσκο χυμό λεμονιού και τέσσερα μέρη νερό. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε σπασμένο πάγο και το απολαμβάνουμε!!! Προσθέτουμε αν την θέλουμε πιο γλυκιά άλλη μια κουτάλια σιρόπι Λεβάντας .
- καλη επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυριακή 3 Μαρτίου 2013
Σπιτική Λεμονάδα με Λεβάντα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου