Σελίδες

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

κεραλοιφή αν δεν την ξέρεις ....χάνεις την καλύτερη δημιουργία φυτικών καλλυντικών

η κρέμα που κάνει θαύματα όντως μάθε και διάβασε και δες τι καλούδια μας δίνει η φύση και η μέλισσα .

Είναι μια λιπαρή κρέμα κατά βάση φτιαγμένη από δύο  υλικά: Αγνό παρθένο ελαιόλαδο και κερί μέλισσας. Η γνήσια φυσική κεραλοιφή  θεωρείται ένα από τα  πιο θαυματουργά φυσικά σκευάσματα.
Η κεραλοιφή είναι μια αλοιφή που αποτελείται από αγνά φυτικά υλικά. Υπάρχουν 300 ουσίες στο κερί της μέλισσας και σε συνδυασμό με αγνό ελαιόλαδο δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφει και τονώνει το δέρμα, όπως επίσης βοηθάει την ελαστικότητά του.



ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ


Έχει καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιφλογιστική αντιμυκητησιακή, μαλακτική και αντιγηραντική δράση. Χρησιμοποιείται σε καψίματα, κοψίματα, συγκάματα, σκασμένα χείλη, σε όλο το σώμα.



ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ   ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ


Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της κεραλοιφής. Άλλες είναι με βάμματα (αλκοόλη με διάφορα βότανα) άλλες με αιθέρια έλαια, και άλλες με φυσικές πρώτες ύλες, όπως η μαστίχα ,το μέλι και άλλα.                                                                                                                                 Η κεραλοιφή θεωρείται εξαιρετική κρέμα για τα χείλη αλλά και για ερεθισμούς στις πτυχές του δέρματος. -Η κεραλοιφή διατηρείται για πολύ καιρό (ακόμη και δύο χρόνια) χωρίς να χάνει τις ιδιότητές της. -Η αποθήκευση της κεραλοιφής όταν γίνεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος επιμηκύνει τη διάρκεια της ζωής της αλλά και το υπέροχο άρωμα που αναδύει λόγω της παρουσίας του κεριού

Δεν υπάρχουν σχόλια: