Σελίδες

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Μα πόσο πόσο την αγαπώ την Vivienne Westwood

H Vivienne Westwood αποκτά ακόμα μία διάκριση


vivienne westwood

Είναι μία από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες μόδας, με πλούσιο έργο και πραγματική συνεισφορά στον χώρο. Η Vivienne Westwood, η γιαγιά της punk, κατάφερε να κάνει το όνομά της συνώνυμο με την επανάσταση, την καινοτομία και φυσικά με την punk σκηνή, η οποία της οφείλει ένα μεγάλο μέρος της δημοσιότητάς της.
Μετά από πολλές δεκαετίες, γεμάτες από μοναδικές εμπειρίες και ρούχα που το κοινό έχει λατρέψει, η Westwood βραβεύτηκε στο Scottish Fashion Awards Hall of Fame, για το έργο της στη σκωτσέζικη βιομηχανία μόδας. Έχει χρησιμοποιήσει το σκωτσέζικο καρό όσο κανένας, ενώ παράλληλα ακόμα και σήμερα, επιμένει να χρησιμοποιεί πολλές πρώτες ύλες που παράγονται στη Σκωτία.
Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί από τον ίδιο θεσμό οι Stella Tennant, Rankin, Albert Watson, Colin McDowell και Sam McKnight ενώ στην τελετή το παρών έδωσαν προσωπικότητες από τον χώρο και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων και οι Christopher Kane, Holly Fulton, Tali Lennox, Pam Hogg, Jean Campbell, Sam McKnight και David Gandy.
Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε τα συγχαρητήριά μας στην ταλαντούχα δημιουργό και να σημειώσουμε πως περιμένουμε την έκδοση της βιογραφίας της η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2015.


πηγή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: