Σελίδες

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Λεμόνι και 8 λύσεις ομορφιάς Για Σένα Λιακαδάκι

lemon



Βάλε το λεμόνι στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου για να λύσεις βασικά θέματα ομορφιάς
1.Βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και την εξαφάνιση των σημαδιών: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις απαλά μια φέτα λεμονιού στο πρόσωπό σου. Άφησέ το για 5 λεπτά και ξέβγαλε με χλιαρό νερό.
2.Μειώνει τα μαύρα στίγματα: Το λεμόνι λειτουργεί σαν φυσικό λευκαντικό της επιδερμίδας. Την κάνει πιο λαμπερή και βοηθάει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων.
3.Λευκαίνει τα δόντια: Μια φορά την εβδομάδα, βάλε λίγη μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες λεμονιού στην οδοντόβουρτσά σου και βούρτσισε τα δόντια σου κανονικά.
4.Μειώνει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας: Βάλε λίγο λεμόνι στο πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς και άφησέ το όλο το βράδυ. Το πρωί ξέβγαλε καλά και επανέλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εβδομάδα.

5.Κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά: Βάλε μερικές σταγόνες λεμόνι στο κοντίσιονέρ σου και χρησιμοποίησε το κανονικά. Ειδικά αν έχεις ξανθά μαλλιά, θα αναζωογονήσεις το χρώμα και θα εξαφανίσεις τη θαμπάδα.
6.Δυναμώνει τα νύχια: Βάζοντας λίγο λεμόνι στα νύχια σου, όχι μόνο θα τα δυναμώσεις αλλά και θα τα εξαφανίσεις τα κίτρινα σημάδια.
7.Επαναφέρει τα σκασμένα χείλη: Πριν κοιμηθείς, τρίψε μια φέτα λεμονιού στα σκασμένα σου χείλη. Το επόμενο πρωί ξέβγαλε καλά τα χείλη σου και χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό lip balm για σούπερ αποτελέσματα.
8.Καθαρίζει σε βάθος σώμα και πρόσωπο: Φτιάξε μόνη σου ένα σούπερ καθαριστικό προϊόν για σώμα και πρόσωπο αναμειγνύοντας γιαούρτι, λεμόνι και το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο. Χρησιμοποίησέ το σε καθημερινή βάση για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να την καθαρίσεις σε βάθος.



πηγή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: