Σελίδες

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Φόρεσε την για να μην σε φορέσει εκείνη ...







size matters jupsuit


Οι ολόσωμες φόρμες εδώ και μερικές σεζόν έχουν γίνει ένα από τα must. Βλέπουμε celebrities αλλά και καθημερινές γυναίκες να τις επιλέγουν για όλες τις ώρες της ημέρας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για ένα πολύ βολικό κομμάτι καθώς με ένα μόνο ρούχο έχετε έτοιμο ένα σύνολο το οποίο μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τι πρέπει να προσέξετε όμως για να φορέσετε το κομμάτι που ταιριάζει στο σώμα σας;
1. Αν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα όπως η Τάμτα, είστε από τις τυχερές καθώς μπορείτε να φορέσετε οποιαδήποτε ολόσωμη φόρμα και να είστε υπέροχη. Είτε λοιπόν επιλέξετε μία στενή, είτε κάποια πιο φαρδιά, το αποτέλεσμα θα σας κολακεύει, οπότε απλώς θα πρέπει να αναδείξετε το σημείο που θεωρείτε ότι υπερτερεί στο σώμα σας.
2. Αν έχετε περιφέρεια φροντίστε να επιλέξετε μια σκουρόχρωμη φόρμα η οποία έχει στενή μέση, όπως αυτή της
Kim Kardashian
. Συνδυάστε τη με ένα εντυπωσιακό statement κολιέ για να τραβήξετε τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματός σας και να μοιραστεί το «βάρος» της σιλουέτας σας σε περιφέρεια και λαιμό. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο ισορροπημένο. 3. Αν έχετε πλούσιο στήθος αποφύγετε τις φόρμες που έχουν βαθύ ντεκολτέ. Αντίθετα προτιμήστε μια με ανοιχτή πλάτη ή ώμους. Αν έχετε μεγάλο στήθος, «επιτρέπεται» να φορέσετε ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μόνο αν παράλληλα έχετε και μεγάλη περιφέρεια.
4. Αν δεν είστε ψηλή και νιώθετε ότι δεν σας ταιριάζει αυτό το κομμάτι, κάνετε λάθος. Μια petite σιλουέτα όπως αυτή της Vanessa Hudgens μπορεί να δείξει υπέροχη με μια ολόσωμη φόρμα, αρκεί να κάνει τη σωστή επιλογή. Έτσι δοκιμάστε μία σε ίσια γραμμή και συνδυάστε την απαραίτητα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες. Αποφύγετε όμως τα έντονα prints.
5. Αν η σιλουέτα σας δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες, προτιμήστε μια φόρμα σε στενή γραμμή, ή τονίστε τη μέση σας με μια ζώνη. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θηλυκό και φυσικά με τα αντίστοιχα παπούτσια και αξεσουάρ, μπορείτε να τη φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.


πηγή μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: