Υλικά συνταγής
- 500 γρ κουβερτούρα σοκολάτα, τεμαχισμένη
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 90 γρ ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση συνταγής
-
Τοποθετείστε σε ένα ταψάκι ένα φύλλο λαδόκολλας και αλείψτε το με βούτυρο.
-
Λιώνετε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο γάλα σε μπεν μαρι και ανακατέψτε στο τέλος και τα καρύδια.
-
Τοποθετείστε το μείγμα στο ταψί .Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και το βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.Αφαιρέστε το γλυκό τραβήξτε μακριά το χαρτί και το κόψτε σε τετράγωνα κομματάκι ή μακρόστενες μπάρες.
πηγή μας
Σχόλια