Σελίδες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ευαίσθητη επιδερμίδα που κοκκινίζει



Δημητρα
Σετ 3 βημάτων Σωτηρίας
Αγωγή Σωτηρίας για Επιδερμίδες με διαταραχές


Η Fresh Line προσφέρει ένα πακέτο 3 βημάτων Σωτηρίας από τη σειρά
 Αρχαίες Αγωγές Προσώπου.


 
Ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα 3 βημάτων αποτελεσματικής περιποίησης για άμεση ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας με τα πιο πολύτιμα και αγνά υλικά.

Τα προϊόντα της σειράς ΔΗΜΗΤΡΑ βασίζονται σε έναν συνδυασμό δημητριακών αλεύρων με μαλακτικές ιδιότητες και βοτανικών εκχυλισμάτων με θεραπευτική δράση που προάγουν την επούλωση, ανακουφίζουν από τον κνησμό, την ερυθρότητα και τις ενοχλήσεις.  Με πλούσια φυτικά λάδια και οργανικά βούτυρα που ενυδατώνουν και δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα προστατεύοντας το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες και προλαμβάνουν τους ερεθισμούς. Η σειρά Δήμητρα ενδείκνυται για άτομα κάθε ηλικίας, καθώς και όλη την οικογένεια.

Προνομιακή λιανική τιμή: €22,90





Το Σετ περιλαμβάνει
:

Βήμα 1ο


     Ζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Σώμα 200ml

Ήπιο καθαριστικό προσώπου και σώματος, ειδικά μελετημένο για επιδερμίδες που παρουσιάζουν ερεθισμούς, κοκκινίλες και  φλεγμονές. Απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή κι απαλή. Εμπλουτισμένο με ένα δυναμικό συνδυασμό βοτανικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων, που διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες.




Βήμα 2ο
 
      Πούδρα Απολέπισης 50ml

Προηγμένο προϊόν απολέπισης, ειδικά μελετημένο για δέρματα με διαταραχές. Απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα, ανοίγει τους φραγμένους πόρους  και καθαρίζει το δέρμα χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Βοτανικά εκχυλίσματα με φαρμακευτικές ιδιότητες καταπραΰνουν το δέρμα κι επιταχύνουν την επούλωσή του. Ιδανικό, επίσης, για άτομα με ευρυαγγείες. Συνιστάται η χρήση του ως συμπληρωματική θεραπεία, 2 -3 φορές την εβδομάδα.

Βήμα 3ο
 

       Αλοιφή Σωτηρίας 15ml
Εξειδικευμένη αλοιφή για  δέρματα με διαταραχές. Το νερό  της φόρμουλας έχει αντικατασταθεί με ένα συνδυασμό από πλούσια φυτικά λάδια και οργανικά βούτυρα, που διατηρούν την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τα βοτανικά εκχυλίσματα, πλούσια σε θεραπευτικές ιδιότητες, ανακουφίζουν από τον κνησμό, την ερυθρότητα και τις ενοχλήσεις.  Αντιφλεγμονώδη συστατικά θεραπεύουν και καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα, ενώ αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: