- 2 λίτρα νερό
- 1 κουταλάκι τζίντζερ (πιπερόριζαφρέσκια ή αποξηραμένη) ή 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1 αγγούρι
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 12 φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή 1 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο) ή 12 φύλλα φρέσκιαςμέντας (ή 1 κουταλάκι αποξηραμένη μέντα)
πως θα το φτιάξεις λιακαδίτσα μου ?
Καθάρισε το αγγούρι και κόψτο σε λεπτές φέτες. Βάλε το νεράκι σου σε μια κανάτα και πρόσθεσε το αγγούρι, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και τον δυόσμο ή την μέντα. Ανακατεύεις καλά τα υλικά και άφησε το κοκτέιλ για μια νύχτα στο ψυγείο.
ην επόμενη μέρα στραγγίζεις το μείγμα πριν το καταναλώσεις λιακαδίτσα μου .
Καταναλώνεις άφόβα και τα 2 λίτρα του κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να ετοιμάσεις το κοκτέιλ
είναι να καθαρίσεις το αγγούρι, να το κόψεις σε φέτες και με λίγο νερό και τα φύλλα δυόσμου ή μέντας να το χτυπήσεις αλύπητα στο μπλέντερ. Αφού διαλυθούν τα υλικά προσθέτεις το νερό, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
και όχι μόνο αυτό ....έχω πει και στο ξαναθυμίζω λιακαδίτσα μου καλή διατροφή όχι αναψυκτικά ναι στο περπάτημα
όχι κάπνισμα και ασανσέρ
και σταμάτα να χρησιμοποιείς για όλα όμως το αυτοκίνητο σου .
όλα τα παραπάνω βοηθούν σε ένα σώμα υγιές και χωρίς λίπη και κυτταρίτιδες .
Σχόλια