Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Pharmacosmos.gr Ενα φαρμακείο που το ξεχώρισα για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την λειτουργία του. Ελάτε να την γνωρίσουμε μέσα από την πρώτη της συνέντευξη







Προσπαθώ πάντα μέσα από την ερευνητική μου _ ας μου επιτραπεί ο όρος αυτός_ να βρίσκω πραγματικά το καλύτερο για μένα και κατά επέκταση για σας που θα διαβάζετε και ακολουθείτε το Λιακαδάκι . 
Δεν θα μπορούσα να γράφω review ως επί των πλείστων για καλλυντικά που απλά φτιάχνονται στην κουζίνα της μαμάς ...Με καταλαβαίνετε . 
Διαφορετική εγγύηση υπάρχει  για μένα ως καταναλώτρια σε κάθε προιόν που φτιάχνεται από ανθρώπους που έχουν σπουδάσει είτε χημεία είτε φαρμακευτική και διαφορετικά σε κάτι διαφορετικό . Η πιστοποίηση Εοφ και το εργαστηριακό περιβάλλον που θα παραχθεί και θα αγοράσω ένα προιόν είναι μια εγγύηση που δεν μπορείς να αγνοήσεις . 
Πάντα να τονίσω σε αυτό το σημείο  πως μιλάω και γράφω κατά επέκταση καθαρά βασισμένη σε προσωπικές ναι μεν απόψεις αλλά και γνώμη . Για μένα ως λιακαδοκαταναλώτρια όταν κάποιος γνωρίζει μέσα από σπουδές σχετικές με το πως φτιάχνεται ένα καλλυντικό και δε ακόμη περισσότερο έχει και την σχετική πιστοποίηση του και γίνονται σε χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για αυτή την δουλειά ...είναι σημαντικό στο να τα αγοράσω αλλά και να σας πω ναι δοκιμάστε τα και επιλέξτα τα και εσείς .
Θέλω να γνωρίζω έστω από μια πρώτη συνέντευξη και τον άνθρωπο που δημιουργεί ή παράγει στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καλλυντικοκαλούδια της τα dr Matta.
Ελάτε να την γνωρίσετε και εσείς σε μια πρώτη συνέντευξη παρουσίαση της .





Το Pharmacosmos.gr αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση του Φαρμακείου "Μάττα Μερόπη" που βρίσκεται στο κέντρο τη Θεσσαλονίκης απέναντι από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης (Αγίου Δημητρίου 68).
Ο στόχος μας δεν περιορίζεται στην προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας καλλυντικών, ορθοπεδικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Το κυριότερο, προχωράει στην παρασκευή και παροχή πληθώρας προϊόντων που αποσκοπούν στην υγεία του σώματος, στη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας του δέρματος και στην εξασφάλιση ηρεμίας και χαλάρωσης
Η ιδέα για τη δημιουργία δικιάς μας σειρά προϊόντων προέκυψε πριν από 5 χρόνια.
Η πηγή της δύναμής μας είναι η φύση και η αγάπη μας για αυτή και η γνώση για τη δύναμη των αιθέριων ελαίων.
Η επιλογή των συστατικών γίνεται πάντα μετά από ενδελεχή βιβλιογραφική έρευνα σχετικά με τις φαρμακευτικές και τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, από τη διδάκτορα φαρμακοποιό Μερόπη Μάττα.
Ο συνδυασμός των κατάλληλων φυτικών εκχυλισμάτων, των βαμμάτων και των αιθέριων ελαίων στα προϊόντα μας, διασφαλίζει την υγεία του σώματος μας, αναζωογονεί την επιδερμίδα και επιταχύνει την ίαση δερματολογικών και άλλων παθήσεων.
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλους όσους πιστεύουν ότι η δύναμη της φύσης μπορεί να αναπλάθει το σώμα μας και ενίοτε να το θεραπεύει.
Έχουμε ήδη πάρει γνωστοποιήσεις από τον ΕΟΦ για τα προϊόντα μας οι οποίες αυξάνονται συνεχώς. Τα προϊόντα μας θα κυκλοφορήσουν σύντομα με την εμπορική ονομασία "Dr. Matta".


δω θα κάνεις τις αγορές σου 
https://www.facebook.com/pages/Pharmacosmosgr/307499212788111?fref=ts


 αν σου άρεσε το άρθρο της λιακάδας απλά κοινοποίησε το στο προφίλ σου σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αν είσαι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: