Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Cura Naturale !Ελα να γνωρίσεις 2 κορίτσια που και ξέρουν και αγαπούν τα καλούδια που φτιάχνουν και εμάς μας κάνει ακόμη ομορφότερες λιακάδες




 1. Πόσο καιρό ασχολείστε και πως ξεκίνησε αυτή η δημιουργική απασχόληση 
2. Τι ύφος και πως ξεχωρίζουν τα καλλυντικά της Cura Naturale 
3. Από που εμπνέεστε 
4. Που απευθύνονται τα καλλυντικά της Cura Naturale και γιατί να τα επιλέξει κάποιος
 5. Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον 
6. Πειτε μας λίγα λόγια για τα χειροποίητα καλλυντικά της Cure Naturale τι είναι αυτό που τα ξεχωρίζει




1. Ασχοληθήκαμε ερευνητικά πάνω από 3 χρόνια προσπαθώντας να δημιουργήσουμε κρέμες προσώπου και σώματος που να είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς στη χρήση για τους καταναλωτές. Νιώθαμε ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά, να μπορεί κάποιος να απολαύσει τις ιδιότητες των φυσικών συστατικών, χωρίς τις παρενέργειες των έκδοχων, χωρίς να πληρώνει μια περιουσία. Επαγγελματικά ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο περίπου κ όλο κ περισσότερος κόσμος μαθαίνει τη δουλειά μας. 
2. Παραπέμπουν σε περιποίηση πολυτελείας καθώς έχουν μοναδική δράση, υπέροχα αρώματα, πλούσιες υφές αναμιγνύοντας γνωστές μυρωδιές από τη φύση μαζί με πιο εξωτικά αρώματα σπάνιων και πολυδύναμων φυτών. Γενικά κάθε προιόν είναι ξεχωριστό, δε θυμίζει βιομηχανοποιημένα γαλακτώματα του εμπορίου. 
3. Η έμπνευση μας είναι ο σκίουρος, που επιλέχθηκε και για το λογότυπο μας...Είναι ένα πολυμήχανο, ευφυές ζωάκι, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του την συλλογή των καλύτερων καρπών και την διαρκή αναζήτηση τους. Έτσι κ εμείς κάνουμε βήματα με στόχο να παράγουμε προιόντα υψηλής ποιότητας.
 4. Τα χειροποίητα φυσικά καλλυντικά Cura Naturale απευθύνονται σε άνδρες, γυναίκες όλων των ηλικών αλλά και σε παιδιά, αφού δεν υπάρχει κάτι επικίνδυνο στη σύσταση των προιόντων και έχουν γίνει όλοι οι δερματολογικοί έλεγχοι. 
5. Να δημιουργούμε συνεχώς νέα προιόντα ,αφουγκράζοντας τις ανάγκες των πελατών, διατηρώντας πάντα μικρές παρτίδες παραγωγής ώστε η ποιότητα να είναι απολύτως ελεγχόμενη. 
6. Πρόκειται για χειροποίητες κρέμες προσώπου, body butter, σέρουμ νεότητας, λοσιόν, πήλινγκ προσώπου και ΄σωματος, μάσκες μαλλιών και πολλά άλλα ,προιόντα 100% φυσικά που καλύπτουν της ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας /άνδρα. Το μυστικό του αποτελέσματος κρύβεται στις πρώτες ύλες που ενισχύουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και απορροφώνται πλήρως καθώς δεν υπάρχει παρουσία πρόσθετων χημικών που να μπλοκάρουν τη δράση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: