Σελίδες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Όλα για την μαμά και το μωρό της τα ανακάλυψα σε ένα e-shop "lovelyhug.gr


Είναι γνωστή η αδυναμία μου στα παιδιά καθώς και αυτό σπουδάζω στα ιεκ και σκοπός μου είναι να φοιτήσω σε μια αντίστοιχη σχολή αει στο άμεσο μέλλον. 
Έτσι στην δικτυακή μου βόλτα στο Facebook  χάρισα με μεγάλη χαρά και το like  μου σε ένα eshop Που έχει όλα τα απαραίτητα βασικά καλούδια για την μαμά και το μπεμπέ της.
Δεν θα σου πω περισσότερα γιατί νομίζω πως τα προιόντα που διαλέξαμε με την εταιρεία , θα σε κατατοπίσουν και θα σε βοηθήσουν να αγοράσεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για το μωρο σου χωρίς να αδειάσει η τσέπη αλλά να γεμίσει το βρεφικό δωμάτιο με  καλούδια .

1).Σετ προστατευτικών κούνιας "Lovely♥Hug"


 

Περιγραφή για τις πρακτικές πάντες “Lovely♥Hug”:
Κάθε μια πάντα “Lovely♥Hug” αγκαλιάζει τρεις ράβδους σε κούνια με λεπτά κάγκελα ή δύο ράβδους σε κούνια με φαρδιά κάγκελα, έτσι μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις κούνιες!
Όταν τα μωρά τραβάνε τις "πάντες “Lovely♥Hug” αυτές δεν ξηλώνονται όπως γίνεται με τις συνηθισμένες -που έχουν κορδονάκια για να δένουν, γιατί οι πάντες “Lovely♥Hug” κουμπώνουν πανεύκολα με μεγάλες σούστες, οι οποίες ανοίγουν πολύ δύσκολα!!
  • Δεν εμποδίζουν τη κυκλοφορία του αέρα,επειδή δεν είναι συνεχόμενες και έτσι επιτρέπουν τη διέλευση του αέρα ανάμεσα και από τα κάγκελα!
  • Προστατεύουν τα μωρά από χτυπήματα στα κάγκελα!
  • Επιτρέπουν πιο εύκολα στους γονείς να βλέπουν το μωρό ακόμη και από απόσταση!
  • Ενώ παράλληλα μπορεί και το μωράκι να βλέπει έξω από την κούνια του και να μην αισθάνεται ότι είναι κάπου εγκλωβισμένο…!
ΣΥΝΘΕΣΗ:
  • Εξωτερική πλευρά: 100% βαμβακερό ύφασμα (πλένεται στο πλυντήριο στους 40°)
  • Εσωτερική πλευρά: σφουγγάρι πάχους 2cm
    .
    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 22 Χ 50cm
    .
    .
    Περιγραφή για το προστατευτικό της κουπαστής της κούνιας:
Καινοτόμο προστατευτικό για την κουπαστή της κούνιας
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις κούνιες
  • Κουμπώνει πανεύκολα με ταινίες velcro
  • Προστατεύει τα μωρά από χτυπήματα στην κουπαστή
  • Εμποδίζει τα μωρά να δαγκώνουν την κουπαστή, προστατεύοντας έτσι και τα δοντάκια τους
ΣΥΝΘΕΣΗ:
  • Εξωτερική πλευρά: 100% βαμβακερό ύφασμα (πλένεται στο πλυντήριο στους 40°)
  • Εσωτερική πλευρά: σφουγγάρι πάχους 3cm
    .
    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
  • 26cm Χ 1,25m
  • 26cm Χ 1,30m
  • 26cm Χ 1,35m
“Αποκτήστε όλο το σετ προστατευτικών κούνιας “Lovely♥Hug” με δωρεάν μεταφορικά & χωρίς χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής!"


2).Γούνινος ποδόσακος καροτσιού "Lovely♥Hug"





Ο γούνινος ποδόσακος καροτσιού “Lovely♥Hug” είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στα μωράκια σας για να τα προστατέψετε από το κρύο και τον αέρα τον χειμώνα.
Είναι φτιαγμένος εξωτερικά από πολύ απαλό γουνάκι ενώ εσωτερικά είναι επενδυμένος με 100% βαμβακερό ύφασμα (απόλυτα φιλικό προς τα μωράκια σας) και αυτό είναι που κάνει τα μωράκια να θέλουν να χουχουλιάζουν εκεί μέσα , να αισθάνονται ασφάλεια και ζεστασιά ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τη βόλτα τους χωρίς να κρυώνουν .
Από την άλλη πλευρά οι γονείς δεν θα χρειάζεται να παίρνουν μαζί τους για τη βόλτα τους extra κουβερτάκια (που συνήθως πέφτουν από το καρότσι ή τα βγάζουν τα παιδιά και ξεσκεπάζονται).
Βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένας ζεστός υπνόσακος εκτός καροτσιού.
Έχει 6 ανοίγματα για τις ζώνες και έτσι είναι κατάλληλος σχεδόν για όλα τα κοινά μοντέλα καροτσιών.
Στα πλαϊνά του σημεία ο υπνόσακος έχει φερμουάρ για να μπορείτε να τον ανοίγετε και να βάζετε ή να βγάζετε τα μωράκια σας με μεγάλη ευκολία,ειδικά όταν κοιμούνται.
Στο πάνω μέρος του έχει ένα λαστιχάκι το οποίο το περνάτε στο πίσω μέρος του καροτσιού και έτσι παραμένει σταθερός.
Είναι χειροποίητος και κυρίως ελληνικής κατασκευής.
Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις :
  • μπλε
  • ροζ
  • μπεζ
  • γκρι
  • άσπρο
Έχει διαστάσεις :60cm X 90cm
Πλένεται στους 30 βαθμούς

3).Mei Tai υφασμάτινος μάρσιπος




 Το Mei Tai “Lovely♥Hug” είναι ένας υφασμάτινος μάρσιπος αγκαλιάς με Ασιατική καταγωγή. Αποτελείται από ένα παραλληλόγραμμο ύφασμα(σώμα) με 4 μακριές τιράντες (2 πάνω & 2 κάτω).

Είναι κατάλληλος από νεογέννητα μωράκια μέχρι και 3 ετών παιδιά, επειδή το βάρος του παιδιού μοιράζεται και στους δύο ώμους και έτσι μειώνεται η πίεση που νιώθετε.Απλώς στα νεογέννητα μωράκια όταν το φοράτε διπλώνετε το κάτω μέρος του μάρσιπου μία φορά έτσι ώστε να μικρύνεται το σώμα του μάρσιπου και να εφαρμόζει καλύτερα στο νεογέννητο μωράκι σας!
Με το μάρσιπο Mei Tai μπορείτε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ συγχρόνως “κρατάτε” το μωράκι σας αγκαλίτσα.

Με το Μei Tai μπορείτε να φοράτε το μωρό σας για πολλές ώρες(π.χ στα μαγαζιά,σε εκδρομές,στα ψώνια),αφού θα διαπιστώσετε μόλις το φορέσετε το πόσο ξεκούραστο είναι!
Επίσης μπορείτε να θηλάσετε τα μωράκια σας μέσα στο μάρσιπο Μei Tai σε όρθια στάση όπως ακριβώς κάθονται μέσα στη φωλίτσα τους χαλαρώνοντας λίγο τις τιράντες, έτσι ώστε να έρθει το μωρό σας στο ύψος του στήθους σας!
Ο Μei Τai μάρσιπος αγκαλιάς φτιάχτηκε από το lovely hug, παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα (κλωστές αντοχής,επαναληπτικά γαζιά στις τιράντες και ιδανικά υφάσματα φιλικά προς τα μωράκια σας) για να έχετε εσείς πολλές υπέροχες & ξεκούραστες αγκαλιές!!!



4)Φορητή αλλαξιέρα μωρού "Lovely♥Hug"

http://www.lovelyhug.gr/p.Foriti-allaxiera-moroy-Lovely-Hug.668481.html










Η φορητή αλλαξιέρα μωρού “Lovely♥Hug” φτιάχτηκε για να έχετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την αλλαγή του μωρού σας όπου και αν πάτε.
  • Όταν την ανοίγετε έχετε αμέσως έτοιμο το σελτέ για να ακουμπήσετε το μωράκι σας,ενώ στις πρακτικές θήκες της βρίσκετε μέσα τις πάνες,τα μωρομάντηλα και την κρέμα συγκάματος του μωρού σας.
  • Όταν την κλείνετε γίνεται ένα πολύ μικρό τσαντάκι για να χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα σας.
  • Ο σελτές είναι αποσπόμενος και κολλάει επάνω στην αλλαξιέρα με δύο ταινίες velcro πάνω και κάτω για να παραμένει σταθερός,ενώ παράλληλα η φορητή αλλαξιέρα “Lovely♥Hug” περιλαμβάνει δύο απορροφητικούς σελτέδες για να έχετε πάντα μαζί σας και ένα δεύτερο σε περίπτωση που σας λερωθεί ο πρώτος.
Η φορητή αλλαξιέρα μωρού είναι φτιαγμένη από λευκό καπιτονέ 100% βαμβακερό ύφασμα με κίτρινο ρέλι περιμετρικά,ενώ οι δύο σελτέδες της είναι φτιαγμένοι από 100% βαμβακερή πετσέτα πολύ απορροφητική και αδιάβροχο ύφασμα στο κάτω μέρος τους.

Η φορητή αλλαξιέρα μωρού “Lovely♥Hug” είναι ένα πολύ έξυπνο & χρηστικό προιόν που προσφέρει μεγάλη διευκόλυνση σε όλες τις μανούλες,ενώ συγχρόνως είναι ένα πολύ πρωτότυπο και πρακτικό δώρο!!!

Πλένεται στο πλυντήριο
Διαστάσεις ανοιχτή : 72cm X 43cm
Διαστάσεις κλειστή : 22cm X 25cm




Μπορεί ο θηλασμός να είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία ωστόσο αν επιθυμείτε μια διακριτική εμπειρία, οι ποδιές θηλασμού “Lovely♥Hug” σας δίνουν τη λύση για να μπορείτε να θηλάζετε το μωρό σας όπου και όποτε θέλετε κρατώντας τα βλέμματα των άλλων μακριά και χωρίς να χρειάζεται να απομονώνεστε σε κάποιο δωμάτιο αν έχετε καλεσμένους ή στο αυτοκίνητό σας εάν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.
Η ποδιά θηλασμού “Lovely♥Hug” είναι φτιαγμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα, απόλυτα φιλικό προς τα μωράκια σας.
Χάρη στον κρίκο που έχει στην τιράντα της, μπορείτε να ρυθμίζετε το ύψος της ποδιάς όπου σας βολεύει.
Η ειδική μπανέλα στο επάνω μέρος της ποδιάς θηλασμού “Lovely♥Hug” δημιουργεί ένα σταθερό άνοιγμα έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας όταν το θηλάζετε και αυτό εσάς!
Επίσης στο κέντρο της ποδιάς θηλασμού “Lovely♥Hug” υπάρχει μια πρακτική τσέπη όπου μπορείτε να βάζετε διάφορα μικροαντικείμενα του μωρού σας και να τα βρίσκετε εύκολα & γρήγορα , όπως είναι για παράδειγμα το πανάκι ρεψίματος του μωρού σας !
Η ροή του αέρα είναι συνεχόμενη ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται το μωρό σας και από τον ήλιο, ειδικά αν θηλάζετε σε εξωτερικό χώρο όπως για παράδειγμα στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ποδιά θηλασμού “Lovely♥Hug” διπλώνεται εύκολα για να χωράει στην τσάντα σας και να την έχετε πάντα μαζί σας έτσι ώστε να θηλάζετε παντού με άνεση και στυλ!
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.
Πλένεται στο χέρι
Διαστάσεις :74cm. Χ 96cm.


μην ξεχάσεις να τους πεις πως το έμαθες και το είδες στο Λιακαδάκι 
και αν σου άρεσε απλά κοινοποιήσε το στο προφίλ σου για να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα λιακαδάκια!

www.lovelyhug.gr | info@lovelyhug.gr | Mob.: 6940268266

Δεν υπάρχουν σχόλια: