Σελίδες

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

5 θαυματουργές κεραλοιφές Εμπιστεύσου τα καλούδια της μαμάς φύσης

 

 

Αχ πόσες φορές θα το πω και θα το γράψω δεν ξέρω αλλά δεν θα βαρεθώ . 

 

Ενα θα σας πω φέτος το χειμώνα, αν και μένω αθήνα είχαμε και εμείς τα κρυουλάκια μας . 

Ε ! αν δεν είχα την κεραλοιφή μου μωσαικό θα είχε γίνει η όμορφη  προσωπάρα μου ! 

Νομίζω πως σώθηκα για μια φορά ακόμη ! Πρόσωπο μπουμπουκένιο και η ενυδάτωση στο φουλ! 

Βρείτε την δική σας κεραλοιφή . Ακόμη και σε παθήσεις όπως τα εκζέματα , ή η ψωρίαση θα σας βοηθήσουν πολύ. Να πω πως μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις τυχόν φαρμακευτικές  σας αγωγές αλλά μπορείτε να εμπιστευτείτε και την κεραλοιφή σας . 

 

Κηραλοιφή: Είναι μια θαυματουργή αλοιφή από κερί μέλισσας, βιολογικό λάδι και αιθέρια έλαια. Προσαρμοσμένα κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Αποτελούν μια πανάρχαια συνταγή περιποίησης και καλλωπισμού του δέρματος. Χρησιμοποιείται για κοψίματα, καψίματα, συγκάματα, για σκασμένα χείλη, στις φτέρνες, στους αγγόνες, για ξηροδερμία, στα σπυράκια, σε κάθε δερματική πάθηση του σώματος.

Κηραλοιφή για ψωρίαση με τεϊόδεντρο: αποτελεσματική, ανακουφίζει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και θα βοηθήσει πολύ την περιοχή του δέρματος σας που έχει ταλαιπωρηθεί .



Κηραλοιφή Κανέλα-Άγριο κυπαρίσσι: Ανακουφίζει σε ικανοποιητικό βαθμό  βήχα,  δερματίτιδες, έκζεμα, και μυϊκούς πόνους. Είναι αντισηπτική, αναζωογονητική και  καταπολεμά τους κιρσούς και την λιπαρότητα του δέρματος.


Κηραλοιφή Τεϊόδεντρο:  Καταπολεμά  και κατατρωπώνει σε μεγάλο βαθμό τις μυκητιάσεις στα πόδια και στα χέρια, τέλος λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδη και απολυμαντική.

Κηραλοιφή λεμόνι-λεβάντα: Τονώνει και αναζωογονεί το σώμα. Και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα και ως ενυδατική σώματος φτιαγμενη με βάση το αμυγδαλέλαιο αν δεν θέλετε να έχει ελαιόλαδο ως βάση.

Κηραλοιφή για τα χείλη μέντα-πορτοκάλι : Δεν θα ξανά δείτε τα χείλη σας σκασμένα ποτέ.





 για τις δικές παραγγελίες στείλτε μήνυμα στο 

 fvlasi@yahoo.gr

ή στείλτε μου μήνυμα στην σελίδα μου στο Facebook

https://www.facebook.com/FoteiniLiakadaMoy

Δεν υπάρχουν σχόλια: