Σελίδες

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ντόρος για τις μάσκες ομορφιάς και τελικά αξίζει ; Ναι αξίζει θα σου το αποδείξω αμέσως Λιακαδάρα μου !

Η ζωή της σύγχρονης γυναίκας έχει αλλάξει και έτσι οι ανάγκες της φροντίδας και όχι μόνο της καλλωπιστικής περιποίησης της έχουν αυξηθεί . 
Σίγουρα δεν θα είναι το πρώτο άρθρο που θα έχετε διαβάσει για το θέμα αυτό και σας προτρέπω σας παρακαλώ να συνεχίζετε να διαβάζετε άρθρα σχετικά αλλά πάντα από σοβαρά ιστιολόγια και όχι της σειράς . Η γνώση είναι μόρφωση και δύναμη. 
Μια εταιρεία που πριν σχεδόν 20 χρονιά με κέρδισε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και είμασταν ακόμη στην ...δραχμή. ΄Αλλωστε την ηλικία μου δεν την έχω κρύψει , απλά είμαι άνω των 30something . 
Οι μάσκες είναι απαραίτητο εργαλείο περιποίησης και φροντίδας . Καλές οι κρέμες καλές οι απολεπίσεις αλλά μια μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες μας ολοκληρώνει την περιποίηση και την φροντίδα μας .
Δεν μπορούμε να μιλάμε για ομορφιά ή έχουμε τα καλύτερα και ακριβότερα είδη makeup και αφήνουμε την επιδερμίδα μας στον έλεος του ..τίποτα σχεδόν . 




Pure Nature Organic Jasmine Extract Exfoliating Peel-off Mask

Μάσκα Απολέπισης Peel-off με Οργανικά Εκχυλίσματα Γιασεμιού Pure Nature


Απολεπιστική peel off μάσκα με 100% οργανικά χαλαρωτικά εκχυλίσματα γιασεμιού. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και φωτίζει την επιδερμίδα. Αφήστε τη να στεγνώσει για 20 λεπτά. Για κανονικές προς μικτές επιδερμίδες. 50  ml.



Love Nature Peel-off Mask Grape

Μάσκα Peel off Love Nature

Πολύ καλή, μοσχομυρίζει σταφύλι κ ακόμα και μια λεπτή στρώση αρκεί για να το τραβήξεις μετά σαν φιλμ και να κάνεις απολέπιση


Pure Nature Organic White Tea Extract Moisturising Gel Mask

Ενυδατική Μάσκα Προσώπου με Οργανικά Εκχυλίσματα Λευκού Τσαγιού Pure Nature

Ενυδατική μάσκα σε τζελ με 100% οργανικά εκχυλίσματα λευκού τσαγιού. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά που αναζωογονούν την επιδερμίδα. Αφήστε τη για 10 λεπτά. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 50  ml





Pure Nature Organic Burdock Extract Purifying Clay Mask

Μάσκα Καθαρισμού με Άργιλο και Οργανικά Εκχυλίσματα Κολλιτσίδας Pure Nature

Μάσκα καθαρισμού με άργιλο και 100% οργανικά εκχυλίσματα κολλιτσίδας. Αφαιρεί φυσικά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα. Αφήστε τη να στεγνώσει για 10 λεπτά. Για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες. 50  ml.


Η Oriflame είναι μια σωστή επιλογή για την φροντίδα και την ομρφιά μας Λιακαδάκι. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Για τις παραγγελίες σου στείλε μου μήνυμα να σε εξυπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600699290061813.1073741849.183616521770094&type=3

Love Nature Clay Mask Tea Tree

Μάσκα καθαρισμού με Τεϊοδεντρο Love Nature

Μοιάζει με την «Μάσκα Καθαρισμού με Άργιλο και Οργανικά Εκχυλίσματα Κολλιτσίδας». Είναι πηχτή στην υφή, έχει ωραίο άρωμα και δίνει την αίσθηση ότι τεντώνει το δέρμα αφήνοντάς το πολύ απαλό. 



Swedish Spa Purifying Face Mask

Μάσκα Καθαρισμού Προσώπου Swedish Spa

Αποτοξινώνει και καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα σας. Απλώστε την στεγνή και καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη να δράσει για 10' και ξεβγάλτε με νερό. Με αποτοξινωτικό Μαλαχίτη, Καολίνη πλούσιο σε μέταλλα για να αφαιρεί τις ακαθαρσίες και απαλυντικό Hydracare+. 50  ml.



Η Oriflame είναι μια σωστή επιλογή για την φροντίδα και την ομρφιά μας Λιακαδάκι. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Για τις παραγγελίες σου στείλε μου μήνυμα να σε εξυπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600699290061813.1073741849.183616521770094&type=3

Optimals Oxygen Boost™ Face Mask

Μάσκα Προσώπου Oxygen Boost™ Optimals

Οξυγονωτική και ενυδατική μάσκα που αποτοξινώνει και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα που υποφέρει από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απλώστε μία πλούσια ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, αφήστε τη για 10 λεπτά και αφαιρέστε τη με βαμβάκι. 75  ml.




Pure Skin Blackhead Clearing Mask Deep Action

Μάσκα Προσώπου Ενάντια στα Μαύρα Στίγματα Pure Skin

Μάσκα Προσώπου Βαθιάς Δράσης με αντιμικροβιακό Σαλικυλικό Οξύ και Τεχνολογία Detect για τη μείωση και πρόληψη των μαύρων στιγμάτων και ατελειών. Καθαρίζει και μειώνει τους πόρους και τη γυαλάδα. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα. 50  ml.

 Η Oriflame είναι μια σωστή επιλογή για την φροντίδα και την ομρφιά μας Λιακαδάκι. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Για τις παραγγελίες σου στείλε μου μήνυμα να σε εξυπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600699290061813.1073741849.183616521770094&type=3





Δεν υπάρχουν σχόλια: