Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Τι άνθρωπο αξίζει να κρατήσεις στην ζωή σου τελικά ; Ίσως ό,τι καλύτερο έχω γράψει






Κάποιον θα τον ερωτευτείς για πολλούς λόγους. Ίσως οι λόγοι αυτοί να διαφέρουν από ηλικία σε ηλικία, άλλοι στα 20 σου ήταν οι λόγοι άλλοι θα είναι στα 40 και πάει λέγοντας...Συνεχίζεις να ξεχωρίζεις πάντα μα πάντα τα μάτια του άλλου, άσχετα το χρώμα,τον τρόπο που κοιτούν και σένα και τον κόσμο γύρω του. Παρατηρείς τις μικρές χαριτωμένες ρυτιδογραμμούλες έκφρασης όταν χαμογελά και νομίζει πως δεν τον βλέπεις... ή ερωτεύεσαι το σχήμα των χεριών του που θυμίζουν σίγουρα πίνακα ζωγραφικής. Αγαπάς την φάτσα του και κάθε έκφραση της είτε είναι ο ομορφότερος είτε όχι άντρας του κόσμου.Ερωτεύεσαι και τον τρόπο που εκνευρίζεται μαζί σου, έχει τη χαριτωμενιά του. Σου αρέσει που μπορεί να αντιληφθεί από τον τρόπο που λες " καλά εμαι " αν είσαι στην πραγματικότητα ή όχι. Τρελαίνεσαι να τον βλέπεις να κοιμάται γλυκά γλυκά στην αγκαλιά σου και νομίζεις πως είσαι στην αυλή του παραδείσου και ας μένετε σε 30 τμ... Αγαπάς τον τρόπο που θυμώνει και την τιτάνια υπομονή του που δεν σε χαστουκίζει όταν λες μπούρδες. Τον αγαπάς γιατί αγαπά τις δικές σου ανασφάλειες και ξέρει τον τρόπο να τις διώχνει μακρυά. Ξέρει πως ίσως είσαι ο δυσκολότερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ειναι δίπλα σου κοντά σου. Ανέχεται τις τρελές φίλες σου _ήρωας στα μάτια σου ακόμη περισσότερο και τον ερωτεύεσαι περισσότερο. Τον τρέχεις σε κάθε κουλή κινηματογραφική ή θεατρική παράσταση και δεν σε έχει στείλει στη μαμά σου με δελτίο επιστροφής.Είναι αξιαγάπητος και ο τρόπος που σε πειράζει και ας γίνεσαι θηρίο, ξέρεις σε λίγο θα σου χαμογελάσει και θα τρέξεις να κρυφτείς στην αγκαλία του ..γελώντας και εσύ...
Γυναίκες αν έχετε στην ζωή σας τέτοιο αρσενικό το νου σας ..είναι σπάνιο κομμάτι .Κρατήστε τον και ας μένετε στην πεθερά σας ή σε αντίσκηνο στου Παπάγου... ή στην παραλία της Πάτρας.






Αυτό το είχα γράψει στο χρονολόγιο μου στις 23 Μαρτίου του 2017. Πραγματικά από τα καλύτερα κείμενα μου ή σκέψεις μου θες να τις πεις που έχω πει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: