Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Λάδι καρύδας βοηθά στην ομορφιά δέρματος και μαλλιών



Να ξεκινήσω από τα βασικά πως το λάδι καρύδας απλά δεν μυρίζει καρύδα σαν το ανττηλιακό με άρωμα καρύδας . Είνια άοσμο.

Το άρωμα δίδεται με είδικό λάδι που του προσθέτει το συγκεκριμένο άρωμα . 


Αυτό για να μην σας πιάνουν κοροίδο . 



θα σας δώσω μερικές απλές συνταγές και μάσκες προσώπου και μαλλιών. 


Δεν θα ξοδεψέτε τίτοτα περισσότερο από 10 ευρώ που κοστίζει τα 100 γραμμάρια καθαρό και αγνό λάδι καρύδας . 
Ρωτήστε με μήνυμα για το πως θα το προμηθευτείτε !


Πάμε να δούμε πρώτα το δέρμα του προσώπου μας ποιες μάσκες θα φτιάξουμε καθώς και απολέπιση και βέβαια θα ενυδατώσουμε την περιοχή του σώματος μας ή του προσώπου μου με λίγο λάδι .



Mάσκα: Ανακατέψτε λάδι καρύδας με μέλι και απλώστε τη στο προσωπό σας για περίπου 20 λεπτά. Μετά ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Η μάσκα αυτή είναι ενυδατική και αντιβακτηριδιακή!
- Scrub: Aν θέλετε να κάνετε απολέπιση, τότε δεν έχετε παρά να αναμίξετε λάδι καρύδας με μαγειρική σόδα. Η επιδερμίδα σας θα το εκτιμήσει
- Ενυδάτωση σώματος:Αν παρουσιάζετε ξηροδερμία δεν έχετε παρά να κάνετε μασάζ στα προβληματικά σημεία μόνο με το λάδι καρύδας. Θα γίνουν μαλακά στη στιγμή!



 Την ίδια περιποιήση και φροντίδα έχουν ανάγκη τα μαλλιά μας .
Θα τονίσω πως ανάλογα με τον τύπο μαλλιών μας την ποιότητα της τρίχας μας και τις όποιες χημικές επεξεργασίες έχουμε κάνει στα μαλλάκια μας θα βρούμε την χρονική τακτικότητα που θα εφαρμόζουμε το λάδι καρύδας .


Μαλλιά που φριζάρουν: Οι περισσότερες γυναίκες ταλαιπωρούνται από το ενοχλητικό φριζάρισμα. Η λύση έρχεται από το λάδι καρύδας. Μετά το λούσιμο ή και αφότου έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας, ρίξτε μερικές σταγόνες του ελαίου στα χέρια σας και έπειτα απλώστε τις στις άκρες σας.
- Μάσκα ενδυνάμωσης: Αν θέλετε να δείτε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ, απλώστε το λάδι καρύδας στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με μια μεμβράνη ή πετσέτα. Αφήστε τα για μία με δύο ώρες (όσο αντέχετε) και έπειτα λουστείτε κανονικά







Δεν υπάρχουν σχόλια: