τι θα χρειαστώ
1/4 κουταλάκι σε σκόνη κανέλλα ή ένα στικ κανέλλας
βραστό νεράκι μια κούπα
μια κουταλιά της σούπας μέλι
χυμό από λεμόνι φρέσκο
στο βραστό νερό ρίχνουμε πρώτα την κανέλλα
Προτιμούμε γνήσια κανέλα Κεϊλάνης. Άν δεν βρίσκουμε, στην περίπτωση της σκόνης, ζεσταίνουμε το νερό και την περνάμε από το γνωστό φίλτρο του καφέ, ώστε να εξασφαλίσουμε πως η αδιάλυτη στο νερό και τοξική κουμαρίνη, δεν θα περάσει και στο ρόφημά μας.
τέλος λιακάδες θα προσθέσουμε
το μέλι,
χυμό από φρέσκο λεμόνι
και ανακατεύουμε.
δώστε προσοχή ...
Δεν προσθέτουμε το μέλι σε ζεστό νερό γιατί θα εξαφανίσει τα οφέλη του μελιού.
1/4 κουταλάκι σε σκόνη κανέλλα ή ένα στικ κανέλλας
βραστό νεράκι μια κούπα
μια κουταλιά της σούπας μέλι
χυμό από λεμόνι φρέσκο
στο βραστό νερό ρίχνουμε πρώτα την κανέλλα
Προτιμούμε γνήσια κανέλα Κεϊλάνης. Άν δεν βρίσκουμε, στην περίπτωση της σκόνης, ζεσταίνουμε το νερό και την περνάμε από το γνωστό φίλτρο του καφέ, ώστε να εξασφαλίσουμε πως η αδιάλυτη στο νερό και τοξική κουμαρίνη, δεν θα περάσει και στο ρόφημά μας.
τέλος λιακάδες θα προσθέσουμε
το μέλι,
χυμό από φρέσκο λεμόνι
και ανακατεύουμε.
δώστε προσοχή ...
Δεν προσθέτουμε το μέλι σε ζεστό νερό γιατί θα εξαφανίσει τα οφέλη του μελιού.
Σχόλια