Σελίδες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ναι 6 σημάδια που ναι είναι πια δικός σου και είναι έτοιμος για σχέση . Το εγκρίνει και η Λιακάδα

Σεξ: 6 ενδείξεις που μαρτυρούν ότι είναι άντρας για σχέση

Σεξ: 6 ενδείξεις που μαρτυρούν ότι είναι άντρας για σχέση

Υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε αν αξίζει να επενδύσουμε χρόνο και συναίσθημα; Ναι, από την πρώτη φορά μαζί του στο κρεβάτι.

Η συγγραφέας του What the Hell is He Thinking (Τι διάολο σκέφτεται) Ζόι Στρίμπελ μελέτησε σεξουαλικές συμπεριφορές, αποκωδικοποίησε κινήσεις και απεφάνθη πως «υπάρχουν δύο τύποι σεξ. Το ένα είναι απολύτως γοητευτικό, σχεδόν τηλεπαθητική πράξη μεταξύ εραστών. Το άλλο μοιάζει περισσότερο με αεροβική γυμναστική και σ' αφήνει με κρύο, παρά καυτό, ιδρώτα. Ουσιαστικά, το πρώτο είδος σεξ είναι αυτό που προδίδει ότι αξίζει να κρατήσουμε έναν άντρα». Επειδή όμως δεν συμβαίνει πάντα έτσι από την πρώτη φορά πώς θα ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο να επενδύσουμε χρόνο και συναίσθημα;




Προκαταρκτικά.  1. Διαβάζει τα σημάδια
Είναι απογοητευτικό, εκεί που αρχίζει μια γυναίκα να απολαμβάνει παθιασμένα φιλιά και χάδια στο λαιμό να διαπιστώνει πως ο παρτενέρ της ψάχνει κιόλας για προφυλακτικό και ξεκουμπώνει το παντελόνι του, ενώ εκείνη είναι ακόμα εν πλήρει εξαρτήσει. Ο άντρας για σχέση δεν κάνει βιαστικές κινήσεις αν δεν του δώσει και η ερωτική του σύντροφος το πράσινο φως και σε καμία περίπτωση δεν θέλει από την πρώτη κιόλας φορά να την κάνει να νιώσει αναλώσιμη και μιας χρήσεως. Η φάση του ασυγκράτητου σεξ με μισοφορεμένα ρούχα μπορεί να περιμένει για αργότερα.

Προκαταρκτικά.  2. Είναι team player
Για τις περισσότερες γυναίκες τα προκαταρκτικά είναι καίρια προκειμένου να φτάσουν στη κορύφωση. Και ακριβώς γι΄αυτό ένας άντρας κερδίζει πόντους και δηλώνει πως ενδιαφέρεται πραγματικά όταν δείχνει καλός ακροατής. Δεν είναι καλό σημάδι να επιλέγει μόνο όσα αρέσουν στον ίδιο χωρίς να τον απασχολεί αν αυτό που κάνει αρέσει στην παρτενέρ του ή αν είναι τόσο απορροφημένος από τις επιδόσεις του, που απλά παραμερίζει τα υπόλοιπα. Ο εραστής που δε μένει κολλημένος στο δικό του πλάνο είναι εκείνος που αξίζει και επόμενο ραντεβού.




Στην πράξη. 3. Δίνει προτεραιότητα
Ο άντρας ο σωστός κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί και για όσο περισσότερο χρειαστεί προκειμένου να φτάσει η παρτενέρ του στην ολοκλήρωση. Ιδανικά, θα το κάνει με τρόπο που δηλώνει πόσο την ποθεί, χωρίς να δείχνει ανυπόμονος ή ότι της κάνει χάρη.





Στην πράξη. 4. Σηκώνει βάρη
Είναι η κίνηση ματ που στη διάρκεια του σεξ κάνει μια γυναίκα να νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα της. Για πολλές το να βρίσκονται από πάνω είναι και η ασφαλέστερη στάση για εγγυημένη ικανοποίηση και ο άντρας για σχέση δεν μπορεί να αγνοεί μια τέτοια πληροφορία, οπότε θεωρεί υποχρέωσή του να επιδιώξει να τοποθετήσει το αντικείμενο του πόθου όσο ψηλά του αξίζει εκδηλώνοντας ταυτόχρονα το θαυμασμό του πρόσωπο με πρόσωπο.


Στην πράξη. 5. Κάνει focus
Αν έχει το νου του στο αν ξεκίνησε το ματς ή σπεύδει να διαβάσει το μήνυμα που έφτασε στο κινητό του τα δείγματα δεν είναι καλά. Όταν από τα πρώτα ραντεβού συμβαίνει κάτι τέτοιο στη διάρκεια του σεξ, εύκολα μπορεί να συμπεράνει μια γυναίκα ότι στο μέλλον θα εισπράττει την ίδια αδιαφορία όχι μόνο σε επίπεδο σωματικής επαφής, αλλά και συναισθημάτων.




Μετά. 6. Είναι εκεί μετά τον τερματισμό
Δεν υπάρχει πιο ενδεικτικό σημάδι πως αυτός ο άντρας αξίζει τον κόπο από τη συμπεριφορά του όταν το μέγα γεγονός έχει πια συντελεστεί. Αν κοιτάζει προς την έξοδο πριν καν ξελαχανιάσει είναι σαφές πως καλά θα κάνει να την περάσει χωρίς επιστροφή. Ομοίως και αν γυρίσει πλευρό για να κοιμηθεί ατάραχος ως το πρωί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα αγγίγματα, τα φιλιά και την εγγύτητα που μπορεί ένα ζευγάρι να βιώσει μετά το σεξ. Άλλωστε αυτά δίνουν αξία σε ό,τι προηγήθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: